Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Νέο συμβόλαιο για τον Γιόχανσον με… φόντο την Γκενκ!

Καλές οι μεταγραφές, καλές οι επαφές για την οικοδομική άδεια του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο στην ΑΕΚ δίνουν μεγάλο βάρος (και) στις πρόωρες ανανεώσεις συμβολαίων πρωτοκλασάτων παικτών. 



Και μετά τον Ανταμ Τζανετόπουλο, σειρά παίρνει ο Γιάκομπ Γιόχανσον να βαδίσει στα χνάρια του νεαρού Ελληνα αμυντικού και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ενωση. 

Ο Σουηδός μέσος αποτελεί την κορυφαία μεταγραφή των «κιτρινόμαυρων», από την στιγμή που μπήκαν στη διαδικασία της ολικής επανεκκίνησης. 

Παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ΄18, στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο με την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους, γνωρίζοντας ασφαλώς πως υπάρχουν ομάδες που παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξαιρετική διαδρομή του με την Ενωση. 

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής διανύει μία ακόμη «γεμάτη» χρονιά, αποτελώντας έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και κεντρίζοντας (μεταξύ άλλων ομάδων) το ενδιαφέρον της Γκενκ.

Απεσταλμένος της βελγικής ομάδας βρέθηκε πρόσφατα στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε δια ζώσης το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ - όπως αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό για μια ομάδα που αρέσκεται στα ψώνια από την ελληνική αγορά, αν θυμηθούμε το πρόσφατο deal με τον Καρέλη.

Αυτά μαθαίνουν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και τα άλλα παιδιά της ΑΕΚ και είναι έτοιμοι να καλέσουν μια ώρα αρχύτερα τον σούπερ Γιόχανσον για την υπογραφή νέου συμβολαίου, με αυξημένες αποδοχές και μεγάλη ρήτρα ώστε να κοιμούνται απόλυτα ήσυχοι τα βράδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: