Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Αμπντούν για τον Αρη! – Η κακή…χημεία με τον Γεωργιάδη, το τετ α τετ με τον Καρυπίδη και η «απόσπαση» του Ιανουαρίου!
















Το πιο ηχηρό deal του περασμένου καλοκαιριού στην δραστήρια (μεταγραφικά) Βέροια, άκουγε στο όνομα Τζαμέλ Αμπντούν. 

Οι πλούσιες παραστάσεις του Αλγερινού μεσοεπιθετικού από τα γήπεδα της Γαλλίας και της Αγγλίας, σε συνδυασμό με τα δύο χρόνια της θητείας του στον Ολυμπιακό, τον καθιστούν αν όχι το κορυφαίο, τότε ένα από τα πιο μεγαλύτερα ονόματα ξένων παικτών που έχουν φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας του βορρά». 

Κι ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις η μεταγραφή του σκόρπισε ενθουσιασμό στους οπαδούς της ημαθιώτικης ομάδας και γέννησε τεράστιες προσδοκίες. Εντός και εκτός των τειχών. 

Στην προκειμένη περίπτωση όμως δεν θέλει και πολύ να επιβεβαιωθούν οι στίχοι του γνωστού τραγουδιού: ό,τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο. 

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του 29χρονου ποδοσφαιριστή με τη Βέροια, φάνηκε προϊόντος του χρόνου πως δεν ήταν ικανό να βάλει κάτω από το χαλί την κακή… χημεία με τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Γεωργιάδη. 

Η αντίδραση του Αμπντούν την στιγμή της αντικατάστασής του στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τα «γαλλικά» προς τον κόουτς, αν μη τι άλλο έδειξαν πως κάθε άλλο παρά ένας «έρωτας» μεγάλος υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών. 

Κι επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις γυαλί που ραγίζει δύσκολα κολλά, ο Αμπντούν έχει αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη μέρα. Εκτός Βέροιας. 

Κι ας δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 με την μακεδονική ομάδα. 

Όλα τα συμβόλαια άλλωστε, υπάρχουν για να «σπάνε» και για να΄χουν δουλειά οι δικηγόροι. Σωστά; Σωστά. 

Ενίοτε όμως υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις, όπως προ ημερών διαπίστωσε ο ποδοσφαιριστής στο τετ α τετ που είχε με τον Θεόδωρο Καρυπίδη. 

Σύμφωνα με όσα αλίευσε η στήλη από ιαματικές πηγές του Θερμαϊκού που κυκλοφορούν μέρα – νύχτα στην οδό Αλκμήνης και στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Αρη, ο Αμπντούν ζήτησε ακρόαση από τον Καρυπίδη προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα που έχουν προκύψει στη Βέροια. 

Στην κουβέντα των δύο ανδρών έπεσε στο τραπέζι (από πλευράς του ποδοσφαιριστή) ακόμη και η προοπτική πρόωρης λύσης της συνεργασίας τους. 

Ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας όχι μόνο δεν απέκλεισε την συγκεκριμένη προοπτική, αλλά με την διπλή ιδιότητα που έχει κι ως έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη πρότεινε στον Αλγερινό να μεταπηδήσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τον προσεχή Γενάρη! 

Από την πλευρά του ο Αμπντούν μπορεί να μην πέταξε από χαρά δεδομένου πως οι «κίτρινοι» αγωνίζονται εκεί, εκεί στην Γ΄Εθνική, από κει και πέρα όμως δεν απέκλεισε τίποτα εν όψει Ιανουαρίου.

Και η κουβέντα περί… μετάθεσης από τη Βέροια στον πλανήτη – Αρη θα συνεχιστεί. 

Αφήστε που έτσι και το αποφασίσουν, το πιθανότερο αν όχι βέβαιο είναι πως ο Αμπντούν θα΄χει για παρέα κι άλλους παίκτες της Βέροιας στο δρόμο προς την Θεσσαλονίκη. 




ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (19/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια: