Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

«Κρατήστε τον Τερεζόπουλο» - Ο Βεργέτης παρέδωσε το…δαχτυλίδι της διαδοχής στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης















Εδώ ο αντι – Βεργέτης, εκεί ο αντι – Βεργέτης, που είναι ο αντι – Βεργέτης; 

Αν και κοντεύει να συμπληρωθεί μια εβδομάδα από την ημέρα που οι Μπακοκαϋμενάκηδες τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια του Στάικου Βεργέτη, εν τούτοις μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του στον πάγκο του Αστέρα. 

Η μήπως έχει βρεθεί και θα αποθεωθεί για μια ακόμη φορά το σοφό δόγμα ουδέν μονιμότερου εκ του προσωρινού»; 

Μια φορά ο Δημήτρης Τερεζόπουλος μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, πήρε έκτακτη προαγωγή για το πόστο του χεντ κόουτς και συνεχίζει, συνεχίζει, συνεχίζει....

Παρεμπιπτόντως τι θα λέγατε να γυρίσουμε ένα χρόνο πίσω; Τότε που ο «Τερεζό» ερχόταν στην Τρίπολη και φορούσε την φόρμα του ασίσταντ κόουτς στον Αστέρα. 


Ιδού τι έγραφε στις 7 Ιανουαρίου του 2015 επί λέξει ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» για την συνεργασία του με την ομάδα της Αρκαδίας. 

«Η επιλογή του νέου ασίσταντ κόουτς, σηκώνει μπόλικη συζήτηση και πάνω απ΄όλα έρευνας - ρεπορτάζ.  

Σύμφωνοι, ο διάδοχος του Δημήτρης Τερεζόπουλος δεν είναι «μπαρατουκαπνισμένος» στους πάγκους σε επίπεδο Superleague και γενικότερα των επαγγελματικών κατηγοριών, για να του πέφτει… λίγη η θέση του βοηθού προπονητή στην ομάδα της Αρκαδίας την σήμερον (μνημονιακή) ημέρα. 

Ωστόσο όταν έχεις ξεκινήσει τη σεζόν ως χεντ – κόουτς στον Πανιώνιο (δείχνοντας καλά προπονητικά δείγματα γραφής) δεν δέχεσαι εύκολα να γίνεις από πρώτος στο χωριό, δεύτερος στην πόλη!  

Εκτός πάλι κι αν ο Τερεζόπουλος έπιασε δουλειά ως δεύτερος προπονητής στον Αστέρα και μετράει ήδη αντίστροφα για την προαγωγή του, μαθαίνοντας τα ήθη και έθιμα της ομάδας δίπλα στον φευγάτο Βεργέτη! Τότε μάλιστα. 

Αυτός είναι ο ορισμός της σωστής προετοιμασίας για την επόμενη μέρα στην Τρίπολη».

Αυτά έγραφα τότε στο σχετικό ρεπορτάζ κι εσχάτως αρχίσει να κερδίζει πόντους η μονιμοποίηση του κόουτς Τερεζόπουλου στον πάγκο των Αρκάδων. 

Τώρα που έμαθε τα ήθη και έθιμα της ομάδας δίπλα στον Βεργέτη και ολοκλήρωσε το «ζέσταμα». 

Όπως έμαθα μάλιστα, αποχωρώντας ο Στάικος είπε τη γνώμη του στους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ και τους αδερφούς Μποροβήλου και υπέδειξε ως καταλληλότερο αντικαταστάτη του έναν συγκεκριμένο τεχνικό. 

Το μικρό του όνομα; Δημήτρης. Το επίθετο; Τερεζόπουλος. Δημήτρης Τερεζόπουλος!



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (3/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: