Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

«Θα αποτύχει και ο Στραματσόνι»! - H… προφητεία του Αναστασίου για το μέλλον του Ιταλού κόουτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού

 «Εσπασε» την σιωπή του ο Γιάννης Αναστασίου, έπειτα απ΄ το πρόωρο κι άδοξο τέλος της θητείας του στον Παναθηναϊκό.



Όχι όμως μέσω κάποιας συνέντευξης – ως είθισται να συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις – αλλά σε ένα πηγαδάκι που άνοιξε με οπαδό των «πρασίνων» σε εμπορικό κέντρο.  

Η κουβέντα των δύο ανδρών δεν έμεινε μεταξύ τους και κάποια άκρως «ζουμερά» σημεία διέρρευσαν και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω του  αποκλειστικού - αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του Γιώργου Σπανουδάκη στην ιστοσελίδα sportit.gr  

«Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Αυτούς τους παίκτες είχα… Το καλοκαίρι έγιναν μεγάλα λάθη στις μεταγραφές και έτσι χτίστηκε η ομάδα σε λάθος βάση» φέρεται να ανέφερε ο Αναστασίου, σχολιάζοντας την δική του διαδρομή και τα αποτελέσματά του με τον «τριφύλλι» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Αναφορικά με το το αν διάδοχος του Αντρέα Στραματσόνι καταφέρει να μακροημερεύσει στον πάγκο του «τριφυλλιού», ο Ελληνας κόουτς μόνο αισιόδοξος δεν φάνηκε. Κάθε άλλο μάλιστα.  

«Νομίζω ότι θα τα πάει χειρότερα. Θα αποτύχει. Δυστυχώς δεν θα μπορέσει να πετύχει κάτι…«.

Οσο γιατί δεν επέλεξε παίκτες από την Λατινική Αμερική το διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο των «πρασίνων»; 

«Ήταν επιλογή. Θεωρώ ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν το σύστημα που παίζαμε. Δεν είναι πειθαρχημένοι στο παιχνίδι τους και αυτό θα δημιουργούσε ανισορροπία…». 

Σημειωτέον πως ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στην Ολλανδία έπειτα από το τέλος της συνεργασίας τους με τους «πράσινους» κι αναζητεί στο εξωτερικό την επόμενη ομάδα της προπονητικής καριέρας του. 

Εκτός πάλι κι αν δεχτεί κάποια δελεαστική πρόταση από Ελλάδα μεριά, που θα τον βάλει σε πειρασμό για τον επαναπατρισμό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: