Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ηρακλής, δεν είναι μόνο ο Βέλλιος! – Τα likes και το…γκελ του προσεχώς ελεύθερου Καρασαλίδη!















Σούπερ και «καυτός» ο νεαρός επιθετικός, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι παίκτες του «Γηραιού» που και… γκελ έχουν αρχίσει να κάνουν στις αγορές και το ονοματάκι τους έφτασε στο σημείο να προφέρεται εντός, εκτός και… επί τα αυτά. Και το όνομα αυτού, Αριστοτέλης Καρασαλίδης. 

Ο 25χρονος μεσοαμυντικός πρόσθεσε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των εξαιρετικών εμφανίσεων την τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα του Ηρακλή. 

Κι αν ο Λεοζίνιο αποτέλεσε το σημαιοφόρο της νίκης των «κυανολεύκων» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Καρασαλίδης υπήρξε ο θεματοφύλακας της επιτυχίας, καθαρίζοντας με τόλμη κι αρετή, ότι κυκλοφορούσε μέσα και έξω από την μεγάλη περιοχή του Ηρακλή. 

Η καταλυτική παρουσία του «σκεπάστηκε» όσο να΄ναι απ΄ το γκολ του Λεοζίνιο (ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις) ωστόσο τα όνομά του κυκλώθηκε από σκάουτ, ατζέντηδες και γενικότερα διάφορους τρίτους οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στην Τούμπα. 

Κι εδώ βεβαίως, υπάρχει μια άκρως σημαντική υποσημείωση. Το συμβόλαιο με τον Ηρακλή λήγει το προσεχές καλοκαίρι και μέχρι σήμερα, δεν έχει πέσει ούτε ανεπισήμως, ούτε επισήμως στο τραπέζι η προοπτική της επέκτασής του. 

Μπορεί ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος να θεωρεί πολύτιμο γρανάζι της μηχανής τον εν λόγω ποδοσφαιριστή και να΄ναι εκ των ουκ άνευ η θετική εισήγησή για την παραμονή του στο ρόστερ του Ηρακλή, ωστόσο η υπόθεση δεν περνάει απ΄τα δικά του χέρια, αλλά από τον Σπύρο Παπαθανασάκη. 

Ο ισχυρός άνδρας του Γηραιού δεν έχει σηκώσει μανίκια για τον προσεχώς ελεύθερο Καρασαλίδη που εξελίσσεται σε μια από τις μεγάλες ευχάριστες (αγωνιστικές) εκπλήξεις των Θεσσαλονικιών την σεζόν που διανύουμε. 

Οσο για τις επιθυμίες και προτεραιότητες του ποδοσφαιριστή; Στον Ηρακλή περνάμε καλά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως φανταζόμαστε τον εαυτό μας να κρεμάμε τα παπούτσια μας στον «Γηραιό». 

Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες δεν έχουν ταβάνι (και) για τον Καρασαλίδη, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω «μπουσούλησε» στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκε μέχρι το 2011, άλλα δεν αγωνίστηκε ποτέ με τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς το 2010 δόθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στον Μέγα Αλέξανδρο. 

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (16/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: