Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ο…παλιόφιλος Μαρσέλο Κλάουρε! – Το project επένδυσης του Βολιβιανού επιχειρηματία στο Μαϊάμι και το ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Αρης! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
















Ωραία είδηση made in USA. Ενας φίλος απ΄τα παλιά με «συμπαίκτη» τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ετοιμάζονται να δημιουργήσουν την πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα στο Μαϊάμι. 

Οπου παλιόφιλος βάλτε δίπλα το ονοματεπώνυμο «Μαρσέλο Κλάουρε» και θα΄στε μέσα. Κι αν δεν σας λέει κάτι το όνομά του λεγάμενου, η στήλη θα φροντίσει να σας φρεσκάρει την μνήμη. 

Πρόκειται για τον Βολιβιανό επιχειρηματία ο οποίος πριν από τρία χρόνια είχε εξετάσει την προοπτική της εισόδου στην ΠΑΕ Αρης – με προξενητή τον άλλοτε εκτελεστικό διευθυντή των «κίτρινων» Γιάννη Κόντη - και της επένδυσης στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Ο Κλάουρε ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ στις ΗΠΑ, βρίσκεται μαζί με τον Μπέκαμ σε συζητήσεις με επενδυτικό όμιλο από το Κατάρ προκειμένου να επενδύσουν από κοινού στο Μαϊάμι. 

Μάλιστα ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο project φέρεται να΄χει εκδηλώσει ακόμη και ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρόμαν Αμπράμοβιτς.     

Στις 5 Φεβρουαρίου 2014 ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μαζί με τον Βολιβιανό επιχειρηματία Μαρσέλο Κλάουρε και τον συνεργάτη του Σάιμον Φούλερ παρουσίασαν στην ομοσπονδία του MLS το πλάνο τους για τη δημιουργία ομάδας με έδρα το Μαϊάμι. 

Έχοντας γίνει ο πρώτος μεγάλος σταρ που αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ο Μπέκαμ συνέχισε να στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται ώστε το άθλημα να «ανθίσει» στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Στην πορεία όμως προέκυψε ένα πρόβλημα με τη χρηματοδότηση του γηπέδου που «πάγωσε» τις διαδικασίες. 

Σημειωτέον πως το ποδόσφαιρο στην Αμερική αρχίζει πλέον να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς σε επίπεδο οικονομικό και διοικητικό, καθώς όλο και περισσότεροι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που έχουν «κρεμάσει» τα παπούτσια τους αρχίζουν να δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στο MLS.

Οσο για τον παλιόφιλο Μαρσέλο Κλάουρε; Η προοπτική επένδυσης στον Αρη τον Δεκέμβριο του ΄13, φέρεται να «πριονίστηκε» εντός των τειχών σύμφωνα με τον αστικό μύθο στην Θεσσαλονίκη και για αυτό δεν προχώρησε έτσι και όπως θα έπρεπε, ώστε ο Βολιβιανός επιχειρηματίας να παίξει…μπάλα στους «κίτρινους». 

Συν βέβαια πως εκείνη την εποχή η ΠΑΕ Αρης βρισκόταν υπό την «ομπρέλα» του άρθρου 99 και της είχε επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών. 

Για την ιστορία οι εκπρόσωποι του Κλάουρε είχαν ζητήσει να πληροφορηθούν από την ΕΠΟ, πέρα από τα διαδικαστικά, κατά πόσο είναι εφικτή η άρση του περιορισμού των μεταγραφών σε περίπτωση εξόδου από το 99 και εξωδικαστικών συμβιβασμών με το σύνολο των πιστωτών χωρίς όμως τα μηνύματα που έλαβαν να τους «φτιάξουν» και να τους παροτρύνουν να συνεχίσουν στο… παρασύνθημα.



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (18/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: