Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο «Αραβας» Γιοβάνοβιτς, τα πετροδόλαρα και η… Ξάνθη!

Το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένα από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν(!) για τον πάγκο της Ξάνθης στη μετά – Καραγεωργίου εποχή. Εδώ είναι που κολλάει… γάντι το γνωστό σλόγκαν... «δεν ήξερες, δεν ρώταγες;».

Για όσους τυγχάνει να διαθέτουν ασθενή μνήμη, να θυμίσουμε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπειτα από μία πετυχημένη πενταετία στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, μετακόμισε το καλοκαίρι στο εξωτικό Ντουμπάι για λογαριασμό της Αλ Νασρ.
 

Ας είναι καλά τα πετροδόλαρα των Αράβων, που σύμφωνα με το οικονομικό ρεπορτάζ, θα αποφέρουν συνολικά στο Σέρβο τεχνικό και τους συνεργάτες του (Χρήστος Κόντης, Πρέντραγκ Ερακ, Γιώργος Παρασκευάς) το ποσό του 1,2 εκατ. $(!) για τη συνεργασία μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.  

Ητοι δηλαδή περίπου 1 εκατ.ευρώ(!), αν κάνουμε τη σχετική μετατροπή στο δικό μας νόμισμα.
 

Χρήματα που αγγίζουν (αν δεν ξεπερνούν κιόλας) το 1/3 του συνολικού φετινού οικονομικού προϋπολογισμού της Ξάνθης!
 

Παρεμπιπτόντως ο Γιοβάνοβιτς (για τον οποίο λέγεται πως έπαθε σημαντική οικονομική ζημιά, ελέω του πρόσφατου κραχ των κυπριακών τραπεζών)  συνεργάζεται στην Αλ Νασρ με τον Μάξι Λόπες.

Βλέπετε και ο Αργεντινός επιθετικός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο πειρασμό των πετροδόλαρων το φετινό καλοκαίρι και φόρεσε… κελεμπία!
 

Εκτός από τα χλιδάτα συμβόλαια, οι Αραβες προσφέρουν σε παίκτες και προπονητές όλες τα κομφόρ και τις ανέσεις. 

Μέχρι και την επιλογή ενός εκ των 16 συνολικά διαθέσιμων κολλεγίων(!) για τα μαθήματα των παιδιών τους! Είπατε τίποτα…;
 

Οι προπονήσεις της Αλ Νασρ διεξάγονται συνήθως στις εννέα με δέκα το βράδυ(!) ενώ ένας από τους κανόνες του πρωταθλήματος, είναι πως επιτρέπονται μονάχα τέσσερις ξένοι στο ρόστερ κάθε ομάδας. 

Α και ο τερματοφύλακας  θα πρέπει να προέρχεται απαραιτήτως από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Γούστα είναι αυτά…!

Δεν υπάρχουν σχόλια: