Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ Vs Πλατανιάς, με... άρωμα Λιβερίας!

Η Ελλάδα και η Super League, τους φέρνει πιο κοντά! ΠΑΟΚ – Πλατανιάς, ή αλλιώς Σεκού Ολίσε Vs Χερόν Σκάρλα Μπεριάν την Κυριακή(22/9) στο γήπεδο της Τούμπας, σε μια αναμέτρηση με… άρωμα Λιβερίας!

Μπορεί το πιθανό «μπρα ντε φερ» των δύο Λιβεριανών ποδοσφαιριστών να περνάει εξ απαλών ονύχων στα μέρη μας, ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα ΜΜΕ στην Αφρική.
 

Η γνωστή ιστοσελίδα allAfrica.com, φιλοξένησε πλούσιο ρεπορτάζ εμπλουτισμένο με δηλώσεις του 19χρονου επιθετικού του Πλατανιά Χερόν Σκάρλα Μπεριάν για το ραντεβού της Τούμπας.
 

Αρχικά ο «σύντεκνος» εξέφρασε την φιλοδοξία του να σημειώσει όσο το δυνατόν  περισσότερα γκολ με τη φανέλα της κρητικής ομάδας και να δικαιώσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που τον επέλεξαν.
 

«Ηρθα στην Ελλάδα για να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. 

Θέλω να αποδείξω την αξία μου, για να δικαιώσω τους ανθρώπους Πλατανιά, όπως και την οικογένεια μου που πιστεύει σε μένα. Ο κόσμος με έχει κάνει να νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Κρήτη και θέλω να τους το ξεπληρώσω με γκολ και νίκες».
 

Οσο για το ματς με τον ΠΑΟΚ; «Δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να προσπαθήσουμε σκληρά για τους τρεις βαθμούς».
 

Αυτό πάντως που δεν φρόντισαν να γράψουν οι αφρικανοί στο κατά τα άλλα ενδιαφέρον ρεπορτάζ, είναι πως για να συναντήσει ο Μπεριάν τον Ολίσε στην Τούμπα και να βγουν Λιβεριανά... γούστα, θα πρέπει προηγουμένως να συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, κάτι που δεν συνέβη στα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος.  

Εκτός πάλι κι αν ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: