Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Κάσες, ο Ρόκα και η απόσβεση!

Πανθρακικός δεν είναι… μόνο «on fire» Ιγκόρ Φονσέκα! Υπάρχουν και άλλοι new entries παίκτες των οποίων το αστέρι λάμπει στην ομάδα της Κομοτηνής. 

Ο Χοσέ Μαρία Κάσες είναι ένας εξ αυτών, βγάζοντας... ασπροπρόσωπο τον άλλοτε τερματοφύλακα της ακριτικής ομάδας Χοσέ Μανουέλ Ρόκα!

Ο 27χρονος Ισπανός ήρθε το φετινό καλοκαίρι στην πόλη της Θράκης - προκειμένου να παίξει το ρόλο του «αντί – Βαϊρουά» - με τις «ευλογίες» του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα.
 

Ο άλλοτε τερματοφύλακας της ακριτικής ομάδας και νυν τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, τυγχάνει να είναι συγχωριανός με τον Κάσες (αμφότεροι κατάγονται από την Οριχουέλα) ενώ λέγεται στην πιάτσα πως συνδέονται και με συγγενική σχέση(βλ. ξαδέρφια).
 

Σε κάθε περίπτωση στον Πανθρακικό έσπευσαν να ζητήσουν την άποψη του Ρόκα το καλοκαίρι, προτού αποφασίσουν να ρίξουν νερό στο.... μύλο της μεταγραφής του άλλοτε ποδοσφαιριστή της Γρανάδα.
 

Ο Ρόκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του και έτσι χωρίς κανέναν ενδοιασμό πλέον, οι Θρακιώτες προχώρησαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.
 

Παρεμπιπτόντως, η επίσκεψη της αποστολής του Πανθρακικού στο Βόλο εν όψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (25/9) με την τοπική Νίκη, αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ούτως ώστε να επισκεφτεί ο Ρόκα το ξενοδοχείο της ακριτικής ομάδας και να τα πει εκ του σύνεγγυς με τον Κάσες, βγάζοντας όπως έχετε την ευκαιρία να διακρίνετε και την σχετική φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: