Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

«Σειρήνες» για τον...εξαφανισμένο Κωνσταντινίδη

(φωτ.-www.paokfc.gr)
Μπορεί ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης να κινείται μεταξύ πάγκου και εξέδρας στο φετινό ΠΑΟΚ, ωστόσο, το όνομά του κάνει «γκελ» σε άλλες (μικρές και μεγάλες) γειτονιές της Super League.

Ο νεαρός αμυντικός βρέθηκε μέσα σε λίγους μήνες από τον «παράδεισο» των 18 περυσινών συμμετοχών με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου και της συμμετοχής με την Εθνική Ελπίδων στο Μουντιάλ της Τουρκίας, στην «κόλαση» του αγωνιστικού παραγκωνισμού, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την εκκίνηση της φετινής σεζόν .
 

Η μόλις μία επίσημη συμμετοχή για ένα λεπτό στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, αν μη τι άλλο, δεν συνάδει με την προ επταμήνου κίνηση (και πρεμούρα) του ΠΑΟΚ να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και να προσθέσει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 5 εκατ. ευρώ!
 

Ο νεαρός αμυντικός που την περασμένη περίοδο άρπαξε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά και απέσπασε ουκ ολίγα θετικά σχόλια με τις δυνατότητες του, βλέπει στη δεξιά πτέρυγα της αμυντικής γραμμής την πλάτη των Κίτσιου και Σκόνδρα.
 

Είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν τυγχάνει μέχρι τώρα αγωνιστικής εκτίμησης από το Χούουμπ Στέφενς, εν αντιθέσει με την πολύ καλή άποψη που εξακολουθούν να διατηρούν σε άλλες ομάδες της Super League.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca - SL», πρόσωπο που λειτουργούσε για λογαριασμό ομάδας που αρέσκεται στις επενδύσεις νεαρών ταλαντούχων Ελλήνων παικτών τα τελευταία χρόνια, επικοινώνησε με το περιβάλλον του 19χρονου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Σε πρώτο χρόνο έδειξε εξέφρασε την απορία του και έδειξε ενδιαφέρον να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει και δεν παίζει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης 
 

Την ίδια στιγμή και άλλοι «εταίροι» της μεγάλης κατηγορίας κάνουν «homework» για τον Κωνσταντινίδη και εξετάζουν την προοπτική του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ τον ερχόμενο Γενάρη.
 

Εκτός πάλι κι αν έρθει κάποιο χριστουγεννιάτικο δώρο από το εξωτερικό και ο παίκτης ετοιμάσει βαλίτσες για τα ξένα! 

Ούτως η άλλως, ο εκπρόσωπός του (Πολ Κουτσολιάκος) κατέχει καλή την «τέχνη» των μεταγραφών Ελλήνων ποδοσφαιριστών σε ομάδες εκτός συνόρων και για αυτό τίποτα μην αποκλείουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: