Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ισορροπιστής κόουτς Χάβος και ο Ολυμπιακός

(φωτ.- www.panetolikos.gr)
Οι επιτυχίες ανέκαθεν είχαν πολλούς... πατέρες. Μια φορά, ο Μάκης Χάβος διαθέτει το αμερικανικό «know how» ως προς τη συγκομιδή βαθμών στα... ραντεβού με τον Ολυμπιακό. To «Marca – SL» έχει τις λεπτομέρειες.

Ο Ελληνας τεχνικός παρ΄ότι μόλις «37άρης» στη Super League (όσα δηλαδή και τα παιχνίδια που έχει κοουτσάρει στη μεγάλη κατηγορία) εν τούτοις, έχει να παρουσιάσει την απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων στις αναμετρήσεις κόντρα στον παραδοσιακά ισχυρό Ολυμπιακό.
 

Οπερ που σημαίνει, δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, σε σύνολο έξι αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, με τρεις διαφορετικές ομάδες (ΠΑΟΚ, Βέροια, Παναιτωλικός)

Οι δύο νίκες  - ως τεχνικός του ΠΑΟΚ- σημειώθηκαν την περίοδο 2010-11. 


Στις 2/2/2011 και σε αγώνα Κυπέλλου, ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε (1-0) τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα και σε συνδυασμό με το 1-1 (αυτή ήταν και η πρώτη του ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό) του αγώνα στο Γ. «Καραϊσκάκης» προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
 

Ο Χάβος ζευγάρωσε τις νίκες επί του Ολυμπιακού στις 13/3/2011 ξανά στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 2-1 παρ΄ότι βρέθηκε να χάνει 1-0 από την πειραϊκή ομάδα.
 

Η πρώτη του ήττα καταγράφηκε στις 21/11/10. Ο Ολυμπιακός έκανε υγιεινό περίπατο (3-0) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, με τον Ελληνα τεχνικό να βρίσκεται στον πάγκο των φιλοξενούμενων.
 

Η δεύτερη ήττα (2-1) - αυτή τη φορά ως τεχνικός της Βέροιας -  στις 26/8/2012, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (σεζόν 2012-13) σε ματς που διεξήχθη στην πόλη της Ημαθίας.
 

Η έκτη πράξη Χάβος Vs Ολυμπιακός παίχτηκε την Κυριακή (22/9) στο Αγρίνιο.

Ο «λοχαγός» του Παναιτωλικού «στρίμωξε» την ομάδα του Μίτσελ και με το βαθμό της ισοπαλίας, πέτυχε την απόλυτη ισορροπία στη ζυγαριά της προϊστορίας των αναμετρήσεων του κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.