Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο «καυτός» Βούκιτς και το...κανάλι Τσιστιακόφ – Λιπόσκι!

(φωτ.www.paokfc.gr)
Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς σηκώνει στις πλάτες του τον ΠΑΟΚ, ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ χαμογελά και ο Λάζο Λιπόσκι τρίβει τα χέρια του! 
Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ» το backstage της μεταγραφής του Σέρβου επιθετικού στον «Δικέφαλο του Βορρά» τον περασμένο Γενάρη.

Ενας από τους μετρημένους ατζέντηδες που διατηρούν απευθείας ανοιχτό κανάλι με τον στρατηγικό σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι ο Σκοπιανός μάνατζερ και παλιός τερματοφύλακας της Ανζί Λάζο Λιπόσκι.
 

Ο εν λόγω ατζέντης λόγω των εξαιρετικών σχέσεων και της προϊστορίας που τον συνδέει με την Ανζί (προσέφερε τως τερματοφύλακας τις υπηρεσίες του) γνωρίζεται από... πρώτο χέρι με τον Γκερμάν Τσιστιακόφ, ο οποίος  διετέλεσε στο παρελθόν γενικός διευθυντής της ρσωικής ομάδας.

Στο παρελθόν, ουκ ολίγοι παίκτες – μέλη του πελατολογίου του Λιπόσκι, φόρεσαν τη φανέλα της Ανζί και ο τελευταίος των «μοϊκανών» (αν δεν έχουμε χάσει κάποιο…επεισόδιο) ήταν ο Ρώσος πορτιέρο Βλαντιμίρ Γκαμπούλοφ.
 

Παρεμπιπτόντως, ο agent - Λιπόσκι «κυνήγησε» παλιότερα το deal της μεταγραφής του Νάτσο Σκόκο από την ΑΕΚ στην Ανζί, ενώ το καλοκαίρι του 2012, πρότεινε στη ρωσική ομάδα τον Ράφικ Τζιμπούρ του Ολυμπιακού.

Συγχρόνως, πραγματοποίησε αρκετές επισκέψεις στην Θεσσαλονίκη για τα…πόδια του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση τον πρόλαβε(όπως και πολλούς άλλους) ο Πολ Κουτσολιάκος.
 

Στο φινάλε των μεταγραφών του περασμένου Ιανουαρίου, ο Λιπόσκι «πέρασε» τον Βούκιτς στον ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενος όχι φυσικά μόνο το πλούσιο βιογραφικό του Σέρβου επιθετικού, αλλά και το all time classic κονέ με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, όπως κυκλοφόρησε τότε στην πιάτσα των ατζέντηδων.
 

Κι ας γράφτηκε τότε στην πλειοψηφία των ΜΜΕ, ως «επιλογή Σαββίδη» η μεταγραφή του Βούκιτς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.  

Ο 34χρονος επιθετικός ξεκίνησε (έστω και με μικρή καθυστέρηση) την απόσβεση της μεταγραφής στον ΠΑΟΚ κι όπως αντιλαμβάνεστε, κάνει πολλούς ευτυχισμένους. Εντός κι εκτός των τειχών...! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: