Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Σπάει τo κοντέρ ο «killer» Ιγκόρ Φονσέκα!

(φωτ.-www.panthrakikos.com)
Ποιος… Παπαδόπουλος; Ιγκόρ Ντε Σόουζα Φονσέκα! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βάλθηκε με το «καλημέρα» στην Κομοτηνή, να τους κάνει να ξεχάσουν τον περυσινό πρώτο σκόρερ του Πανθρακικού (και νυν ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου) σκοράροντας «κατά ριπάς» και καταρρίπτοντας συγχρόνως το προσωπικό ρεκόρ καλύτερης εκκίνησης.

Τέσσερα γκολ στις πέντε πρώτες συμμετοχές, δεν έχει να επιδείξει ο 33χρονος φορ σε καμία από τις ομάδες που αγωνίστηκε στην καριέρα του, από τη σεζόν 2003-04 (και τη συνεργασία του με την Μπράγκα) μέχρι και την τρέχουσα.
 

Το «Marca – SL» σκάναρε το γράφημα των τερμάτων του χωρίς να βρει «on fire» εκκίνηση, ανάλογη της φετινής με την ακριτική ομάδα.
 

Την περασμένη παραγωγική σεζόν ( 34 συμμ. – 15 γκολ) με τη φανέλα της ισπανικής Σαλαμάνκα, είχε τρία γκολ στις πέντε πρώτες εμφανίσεις του.
 

Το πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2010-11, 20 συμμετοχές και 7 γκολ με την Ποντεβέδρα, αλλά μόλις ένα γκολ στις πέντε πρώτες εμφανίσεις.
 

Σε όλες  τις προηγούμενες ομάδες, ουδέποτε ξεπέρασε τα τέσσερα τέρματα με εξαίρεση τη χρονιά (2004-05)  στη Βιτόρια Σετουμπάλ, όπου είχε 27 συμμετοχές και 6 γκολ, αλλά κανένα στην πρώτη πεντάδα των εμφανίσεων του.
 

Η Κομοτηνή και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ηλίου φαεινότερο εμπνέουν τον Βραζιλιάνο στράικερ, ο οποίος σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο παιχνίδι (22/9) με τη Βέροια και απ΄ότι φαίνεται, δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει το δάχτυλο από την... σκανδάλη!

Πόσα γκολ είπαμε πως έβαλε πέρυσι με την Σαλαμάνκα...;

Δεν υπάρχουν σχόλια: