Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Το γενναιόδωρο μηνιάτικο του Ηρακλή στον Αναστόπουλο


Το «όχι» του Ηρακλή στον Νίκο Αναστόπουλο κυκλοφόρησε και στο τελευταίο ελληνικό χωριουδάκι. 

Οχι όμως και το μηνιάτικο που προσέφερε ο «Γηραιός» στον «allenatore», προκειμένου να τον «ψήσει» να μετακομίσει στη Νύμφη του Θερμαϊκού.

Διαβάστε στην στήλη, «Εκεί, εκεί, στη Β΄Εθνική».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» οι Θεσσαλονικείς πρότειναν εννέα χιλιάρικα (καθαρά) το μήνα στον Αναστόπουλο, που αν μη τι άλλο, δεν τα λες και λίγα για σύλλογο της Football League εν μέσω οικονομικής κρίσης, μνημονίων και ΔΝΤ.
 

Μπορεί στο οικονομικό να μην τα χάλασαν οι δύο πλευρές, ωστόσο, η απαίτηση του Ελληνα τεχνικού να πιάσει δουλειά πακέτο στον Ηρακλή μαζί με τον επί σειρά ετών στενό συνεργάτη του και γυμναστή Θανάση Μουρτζιάπη, αποδείχτηκε απροσπέλαστο εμπόδιο.
 

Και όλα αυτά, την στιγμή που στον Ηρακλή αναζητούν με τα ίδια χρήματα τον επόμενο «εκλεκτό» του πάγκου, στην προσπάθειά τους να κάνουν μία όσο το δυνατόν πιο καλή επιλογή.
 

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κώστας Τσαλίκης έχει αναλάβει τις επαφές με τους υποψηφίους, ωστόσο δεδομένης της μικρής εμπειρίας του σε θέματα που αφορούν το κλείσιμο νέου προπονητή, ίσως χρειαστεί έξτρα χρόνος μετά το «όχι» του Αναστόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: