Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

«Αντρίκια παντελόνια Κουτλίδης και Σουφλέρης»

Τα… «φεύγω – μένω» των Λάζαρου Κουτλίδη και Βαγγέλη Σουφλέρη, η αλήθεια είναι πως «χαλούσε» μεγάλο κομμάτι των οπαδών του Πανιωνίου το διάστημα της θητείας τους στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο, εκτός από αποδέκτες επικριτικών σχολίων για τα «παραιτούμαι – ξεπαραιτούμαι», πολλοί είναι εκείνοι που αναγνωρίζουν την προσφορά και την ευθύτητα των δύο άλλοτε παραγόντων των «κυανέρυθρων». 

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».

 Οχι, μόνο παροικούντες την «πλατεία», αλλά και μάνατζερ οι οποίοι έκατσαν στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, στο πλαίσιο της επαγγελματικής ιδιότητας τους.

Με αφορμή την πρόσφατη παραίτηση - αποχώρηση του Βαγγέλη Σουφλέρη από το πόστο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, ο FIFA Agent Γιάννης Γλυκός, κατέθεσε μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook την προσωπική του εμπειρία από τις επαφές με τα δύο πρώην επιτελικά στελέχη του Πανιωνίου, βγάζοντας για αμφότερους θετικό πρόσημο.
 

Αναλυτικά:
 

«Κάτι που λείπει από όλους μας ή σχεδόν από όλους μας, είναι να παίρνουμε θέση σε πράγματα που ίσως στηρίξουν μια γνώμη, μια άποψη.
 

Σαν άνθρωπος που εργάζεται στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να πω ότι στην επαγγελματική μου σχέση με τους κ.κ. Λάζαρο Κουτλίδη και Βαγγέλη Σουφλέρη εισέπραξα μόνο ειλικρίνεια και ευθύτητα ακόμα και αν αυτή ήταν εναντίον μου.
 

Αυτό σπανίζει σε αυτόν τον χώρο και το γράφω για αυτούς που τους κατηγορούν για το "φεύγω-μένω" κάτι που έγινε πραγματικά πιστεύω για το συμφέρον της ομάδας και μόνο...
 

Δεν τους γνωρίζω σε προσωπικό επίπεδο, αλλά τέτοια "αντρίκια παντελόνια" σπάνια. Καλή συνέχεια και στους δυο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: