Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΟΚ και ΠΑΟ …καλούν Χογκ! / Ο δημοφιλής και προσεχώς ελεύθερος διεθνής Μαλτέζος τερματοφύλακας της Καλλονής











Για να λέμε την αλήθεια όταν η Καλλονή έφερε το καλοκαίρι του 2013 στη Μυτιλήνη τον Αντριου Χογκ, πολλοί ήταν εκείνοι (εντός και εκτός του νησιού) που υποδέχτηκαν με επιφυλάξεις τον διεθνή Μαλτέζο τερματοφύλακα, σχετικά με την απόσβεση της μεταγραφής του στην ομάδα του βορειοανατολικού Αιγαίου.
 

Ας όψεται ο άλλοτε «Φαίακας» και συμπατριώτης του Μαλτέζος τερματοφύλακας Τζάστιν Χάμπερ, ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε από την Κέρκυρα την σεζόν 2011-12.
 

Δεν ακούμπησε κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά, δεδομένου πως για έναν ολόκληρο χρόνο το παλικάρι δεν πήρε λεπτό συμμετοχής σε επίσημο αγώνα της «κόμισσας».
 

Και για να μην τα ρίχνουμε όλα στον Χάμπερ, κακά τα ψέματα το πρωτάθλημα της Μάλτας δεν διακρίνεται, ούτε φημίζεται για το υψηλό επίπεδο του, έστω κι αν στην προκειμένη περίπτωση ο Αντριου Χογκ προερχόταν από την κυπριακή Λίγκα και την Ενωση Παραλιμνίου.
 

Προϊόντος του χρόνου ο 29χρονος πορτιέρε αποδεικνύεται «λίρα εκατό» για την Καλλονή.  Στην πρώτη του αγωνιστική περίοδο στην ΑΕΛΚ, πέρυσι, έπαιξε τα μισά παιχνίδια (τα άλλα μισά ο Σιδεράκης) ωστόσο φέτος δεν βγαίνει από την ενδεκάδα ούτε με… γερανό!
 

Και πώς να βγει εδώ που τα λέμε, όταν μέχρι πρότινος είχε δεχτεί μόλις 2 γκολ και είχε συμβάλει αποφασιστικά στο να κυκλοφορεί η άμυνα της Καλλονής με τον τίτλο της καλύτερης στην Ευρώπη!
 

Το συμβόλαιο του Χογκ με την Καλλονή λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Στη Μυτιλήνη ασφαλώς και δεν το΄χουν ξεχάσει και θα επιδιώξουν να προχωρήσουν στην πρόωρη ανανέωσή του, ούτως ώστε να μην τρέχουν καλοκαιριάτικα.
 

Ελα όμως που οι «σαρδέλες» δεν παίζουν μόνες τους, αλλά έχουν και… παρέα. Το άστρο του Χογκ λάμπει στη Μυτιλήνη και γενικότερα στον πλανήτη της Superleague, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον κι άλλων εταίρων της μεγάλης κατηγορίας, όπως του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.
 

Οι δύο ομάδες σύμφωνα με πληροφορίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ», όχι απλά έχουν στρέψει τις… κεραίες τους στον τερματοφύλακα της Καλλονής, αλλά φρόντισαν να ρίξουν και τις πρώτες… προειδοποιητικές βολές, με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο.
 

Να θυμίσουμε πως στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό πίσω από τους βασικούς και αναντικατάστατους Γλύκο και Στιλ αντίστοιχα, υπάρχουν οι Ιτάνζ και Κοτσόλης, με τον πρώτο να΄χει τυπική παρουσία στην Τούμπα και τον δεύτερο να περιμένει την λήξη του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (13/12)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: