Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Το Ρετζίκι έκρινε το μανατζερικό - ντέρμπι για τον Κάτσε

(φωτ.-www.paokfc.gr)
Μήπως μετά το «συγχωροχάρτι» που εξασφάλισε από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ήγγικεν η ώρα να ανακοινώσει ο Εργκους Κάτσε και τον μάνατζερ με τον οποίο έδωσε τα χέρια…;
 

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».

Η στήλη αποκάλυψε στις 3/10 την «σφαγή» δύο μανατζαρέων στα πόδια του νεαρού μέσου του ΠΑΟΚ, με δέλεαρ την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Ε λοιπόν, η μάχη κρίθηκε και απομένει η στέψη του νικητή.

Τι λέτε; Να το πάρει το... ποτάμι; Να το πάρει; Αντε να το πάρει. Γερμανία - Παλαιό Φάληρο, σημειώσατε...«2»! 

Οπερ που σημαίνει the winner is ο μερακλής - ρομαντικός ατζέντης που το γραφείο του στην Αθήνα βλέπει στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, όπως αναφέραμε στο προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ. 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του μανατζερικού ντέρμπι, έπαιξε η πρόσφατη κατ΄ιδίαν συνάντηση του θριαμβευτή - agent με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης.
 

Παρεμπιπτόντως, στο συγκεκριμένο ραντεβού συμμετείχε (ως «γκεστ σταρ») και ο παραδοσιακός «συμπαίκτης» του νικητή - agent  τα τελευταία χρόνια.
 

Μάλιστα ο ενθουσιασμός του μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού ήταν τόσο μεγάλος, που εθεάθη να πανηγυρίζει στους δρόμους της συμπρωτεύουσας και να φωνάζει, «τον κλείσαμε, τον κλείσαμε…»! 


Εμείς να πούμε «καλορίζικος» ή καλύτερα να περιμένουμε τις τελικές υπογραφές και φυσικά την ανακοίνωση του «γάμου»...;

Δεν υπάρχουν σχόλια: