Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση Μελισσανίδη - Σαββίδη (part II) με φόντο τη... νέα ΕΠΟ

Οχι ένα, αλλά δύο ραντεβού πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (5/10) μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Δημήτρη Μελισσανίδη. 

Το δεύτερο (και πιο «ζουμερό») έλαβε χώρα αργά το βράδυ στην προεδρική σουίτα του «Μακεδονία Παλλάς», αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πανελλήνιου φεστιβάλ ποντιακών χωρών στο «PAOK Sports Arena». 

 Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» έχει τις λεπτομέρειες.


Η πρώτη συνάντηση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με τον «τίγρη», σημειώθηκε στο λόμπι του «Μακεδονία Παλλάς» το απόγευμα του Σαββάτου (5/10) ενώπιων πολλών ζευγαριών ματιών και δεν θα ήταν ασφαλώς δυνατόν να περάσει εξ απαλών ονύχων ή να παραμείνει επτασφράγιστο μυστικό.

Και αυτό ακριβώς το τετ α τετ ήταν άλλωστε, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και καταγράφηκε από το σύνολο των γραπτών και ηλεκτρονικών ΜΜΕ.
 

Εν συνεχεία, ακολούθησε η κοινή παρουσία τους στο πανελλήνιο φεστιβάλ ποντιακών χωρών στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Τα καλύτερα όμως, ήρθαν στο τέλος της βραδιάς. Λίγο πριν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν έντεκα, σημειώθηκε το δεύτερο, ιδιαίτερο και κεκλεισμένων των θυρών ραντεβού Μελισσανίδη - Σαββίδη, στη σουίτα του τελευταίου στο «Μακεδονία Παλλάς» 
 

Παρεμπιπτόντως, παρ΄ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ συνοδευόταν από ομάδα συνεργατών του, ωστόσο, πέρασε εντελώς μόνος του το κατώφλι των ιδιαίτερων διαμερισμάτων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σημειωτέων, πως αμφότεροι έχουν συναντηθεί και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Οι σχέσεις τους παραμένουν σε καλό επίπεδο, ενώ θεωρούν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να βαδίσει σε μία νέα εποχή.
 

Και όλα αυτά, παρά το «καρφί» που πέταξε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο Ιβάν ο τρομερός, περί των ομάδων που υποβιβάζονται οικειοθελώς στην Γ΄Εθνική, προκειμένου να καθαρίσουν την... μπουγάδα των χρεών, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά την ΑΕΚ.
 

Μην ξεχνάμε πως η αγάπη τους για τον ποντιακό ελληνισμό και η Παναγιά Σουμελά, φέρνει πιο κοντά τους δύο επιχειρηματίες.

Συν τοις άλλοις και για να έρθουμε στα ποδοσφαιρικά...χωράφια, η εκθρόνιση του Ολυμπιακού, αποτελεί άμεσο στόχο του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ και μελλοντικό του «τίγρη», δεδομένης της δίχρονης παραμονής της Ενωσης στην… άγονη γραμμή της τρίτης και δεύτερης κατηγορίας.
 

Το τι ακριβώς ειπώθηκε στο δεύτερο ραντεβού, μόνο οι ίδιοι ασφαλώς γνωρίζουν και σίγουρα δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να το μοιραστούν με τα «ενοχλητικά» ΜΜΕ.

Σύμφωνα πάντως με πηγές του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ», η ανατροπή προσώπων και καταστάσεων στην ΕΠΟ, αποτελούν πρώτο στόχο της στρατηγικής συμμαχίας Σαββίδη - Μελισσανίδη.
 

Τα πάντα όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εδώ και πολλά χρόνια αρχίζουν και τελειώνουν στη «μάνα του λόχου» ΕΠΟ.

Κάτι που ασφαλώς και γνωρίζει πολύ καλά ο «τίγρης» (μέσω της  πλούσιας προϋπηρεσίας του στην ΑΕΚ) και θα ΄χει φροντίσει να πληροφορήσει σχετικώς και τον new entry Ιβάν.

Η υπάρχουσα κατάσταση σε επίπεδο ιεραρχίας και προσώπων στην ομοσπονδία, ασφαλώς και δεν είναι αρεστή στο δίδυμο Σαββίδη - Μελισσανίδη.


Γι΄ αυτό και μελετούν διεξοδικά τρόπους αλλαγής των ισορροπιών μέσω του κατάλληλου προσώπου για το μελλοντικό «μπρα ντε φερ» με τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή και ανατροπής του τελευταίου.
 

Πηγαίνει το μυαλό σας σε κάποιον συγκεκριμένα που διαθέτει όλο το απαραίτητο «πακέτο»; Τι είπατε...; Πηγαίνει...; Συγχαρητήρια, κερδίζετε χρυσόν ωρολόγιον! To be continued...

Δεν υπάρχουν σχόλια: