Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ο επιμένων (ελλη)νικά «φονιάς» Σολάρι

(φωτ.-www.skodaxanthifc.gr)
Τέσσερα γκολ σε επτά ματς, αν μη τι άλλο, προϊδεάζουν για μία άκρως παραγωγική χρονιά. 

Ο επιμένων (ελλη)νικά Εστεμπάν Σολάρι, δικαιώνει τον Χρήστο Πανόπουλο για την καλοκαιρινή μεταγραφή στην ακριτική ομάδα και «μελαγχολεί» κάποιους άλλους κάθε φορά που κουνάει το πλεχτό... 

Από το καλοκαίρι του 2012 πάλευε ο Αργεντινός επιθετικός την μετακόμισή στην Ελλάδα, έχοντας πάρει το μήνυμα πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του ΑΠΟΕΛ.
 

Η πρώτη ελληνική ομάδα που παρέλαβε εκείνη την εποχή  το βιογραφικό του και προτάθηκε – μέσω Κύπριου μάνατζερ – ήταν ο Ατρόμητος.
 

Ωστόσο, ο τότε τεχνικός της περιστεριώτικης ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς τον απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες, αφού όπως έλεγε ήθελε έναν πιο γρήγορο επιθετικό και σε μικρότερη ηλικία, ανάβοντας το «πράσινο φως» στον Γιάννη Αγγελόπουλο για τον ερχομό του «ταχύτατου» Νιάζι Κούτσι, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω πέρασε και δεν ακούμπησε από το Περιστέρι.
 

Ο Σολάρι αμέσως μετά το «όχι» του Ατρομήτου, προτάθηκε και στην Ξάνθη, χωρίς η ακριτική ομάδα να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του και εν τέλει κατέληξε στον Απόλλων Λεμεσού.
 

Στην πορεία αποδείχτηκε πως ήταν της μοίρας γραφτό να έρθει από τα μέρη μας ένα χρόνο μετά, προκειμένου να μας αποδείξει, ότι επιθετικούς με την δική του εκτελεστική δεινότητα δεν συναντάς εύκολα την σήμερον ημέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: