Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Στην Πορτογαλία αντί για την… Τούμπα ο σούπερ- Ιενάτσο!


Δημοσίευμα ιστοσελίδας στη Νιγηρία έμπλεκε τον ΠΑΟΚ με τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Κελέτσι Ιενάτσο, ο οποίος έβγαλε μάτια στο Μουντιάλ Κ-17 που ολοκληρώθηκε στα Αραβικά Εμιράτα.
 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Marca – SL», ο ΜVP της διοργάνωσης βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία και προβάρει τη φανέλα μεγάλης ομάδας από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Το deal θα κλείσει στο ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ, το οποίο συμπεριλαμβάνει την αμοιβή της ομάδας του Ιενάτσο, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και το ποσοστό του αγγλικού γραφείου στο οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του «μίστερ έξι γκολ και επτά ασίστ» στο Μουντιάλ U-17.
 

Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως ο Ιενάτσο πράγματι «γυάλισε» (αυτό θα έλειπε) με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στον απεσταλμένο του ΠΑΟΚ Κώστα Λαγωνίδη, ο οποίος παρακολούθησε δια ζώσης παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων.
 

Μάλιστα οι επιτελείς του «Δικεφάλου του Βορρά» επικοινώνησαν με τον άλλοτε Νιγηριανό άσο των γηπέδων Τζέι Τζέι Οκότσα (μέσω Ελληνα κοινού γνωστού) προκειμένου να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή.
 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως επίσημο ενδιαφέρον ουδέποτε εκδηλώθηκε από πλευράς ο ΠΑΟΚ στην αγγλική εταιρεία, που όπως προαναφέραμε διατηρεί τα μανατζερικά δικαιώματα του Ιενάτσο και εσχάτως τον στέλνει (με την σύμφωνη γνώμη της ομάδας του) να συνεχίσει - εκτός απροόπτου - την καριέρα του στην Πορτογαλία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: