Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Τα ελληνικά… φεγγάρια του Ράτκο Ντόστανιτς

Και το όνομα αυτού, Ράτκο Ντόστανιτς. Ο Σέρβος τεχνικός αναλαμβάνει την καυτή… πατάτα σωτηρίας της Βέροιας και συγχρόνως, καλείται να κάνει την προσωπική του - εν Ελλάδι- υπέρβαση, δεδομένου πως οι δύο προηγούμενες θητείες του στα μέρη μας κράτησαν για λίγα μόλις…φεγγάρια.

Πρώτος προπονητικός σταθμός στη χώρα μας η Βέροια τη σεζόν 2007-08, διαδεχόμενος εκείνη την περίοδο τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη στο πάγκο της μακεδονικής ομάδας. 
 

Ο Ντόστανιτς άντεξε μόλις για περίπου 1,5 μήνα στην ηλεκτρική καρέκλα της «Βασίλισσας του Βορρά» και παραιτήθηκε έπειτα από την ήττα (2-0) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπ,α έχοντας απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 5 ήττες.
 

Τη σεζόν 2011-12 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Διαγόρα Ρόδου. Η παραμονή του στο «σμαραγδένιο νησί» είχε και εκεί σύντομη ημερομηνία λήξης, ή αλλιώς μόλις 6 παιχνίδια, με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. 

Μένει να διαπιστώσουμε αν η τρίτη του εν Ελλάδι θητεία θα είναι και η τυχερή ή μία από τα ίδια. 

Παρεμπιπτόντως, τελευταία του ομάδα ήταν η Ζεσταφόνι στη Γεωργία την οποία ανέλαβε τον περασμένο Ιούλιο και έλυσε τη συνεργασία του στις αρχές του μήνα, έχοντας καθίσει σε 10 παιχνίδια στον πάγκο της.  Για να μην μιλάμε μόνο για τα ελληνικά... φεγγάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: