Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ο «El Loco» Αμπρέου στα… χνάρια του Μίροσλαβ Στοχ!


Θυμάστε τον Σεμπαστιάν Αμπρέου; Ναι, τον Ουρουγουανό επιθετικό για λογαριασμό του οποίου 6.000 οπαδοί του Αρη, «βούλιαξαν» το αεροδρόμιο «Μακεδονία» το καλοκαίρι του 2009.   

Ο «Εl Loco» αν και διανύει παρακαλώ το 37ο έτος της ηλικίας του, εν τούτοις, βαστάνε ακόμη τα πόδια του. Προ ημερών μάλιστα, λίγο έλειψαν να κινηθούν αυτός και η ομάδα του (Ροζάριο Σεντράλ) στα... χνάρια του Μίροσλαβ Στοχ και του ΠΑΟΚ.

Ο Αμπρέου μετράει 13 συμμετοχές και 4 γκολ τη φετινή σεζόν, ωστόσο την τελευταία του συμμετοχή, μάλλον δεν θα θέλει να την θυμάται, αφού λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίος παίκτης για την ομάδα του.
 

Συγκεκριμένα, στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο Ραφαέλα αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας στο 84ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2. 

Παρά ταύτα, η Ροζάριο πέτυχε και τρίτο γκολ τρία λεπτά αργότερα, γέρνοντας υπέρ της την πλάστιγγα της νίκης σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει 2-0 και έχοντας αστοχήσει νωρίτερα και ο Φεντερίκο Καρίζο σε πέναλτι το οποίο επίσης απέκρουσε ο πορτιέρο της Ατλέτικο Ραφαέλα. 


Λίγο ακόμη δηλαδή και ότι συνέβη με τα δύο χαμένα πέναλτι του Μίροσλαβ Στοχ στο ΠΑΟΚ – Μακάμπι Χάιφα (3-2) προ ημερών στην Τούμπα, θα επαναλαμβανόταν και με τον άλλοτε παίκτη του Αρη Σεμπαστιάν Αμπρέου.
 

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα highlights της αναμέτρησης Ροζάριο Σεντράλ – Ατλέτικο Ραφαέλα (3-2).  


Δεν υπάρχουν σχόλια: