Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ο rookie Κλάρενς Μπιτάνγκ Τζούνιορ και οι «ματιές» του ΠΑΟΚ

Ενας από τους πολλούς rookies παίκτες στη φετινή ανανενεωμένη Football League, είναι και ο Κλάρενς Μπιτάνγκ Τζούνιορ του Πανηλειακού. 

Ο 21χρονος Καμερουνέζος μέσος προσελκύει τα βλέμματα ομάδων της Super League, με πρώτο τον ΠΑΟΚ στον σχετικό «κατάλογο» των αφίξεων. 

Μέλος της Εθνικής Καμερούν στο Μουντιάλ U 20 του 2011 (έχει θητεία και σε  άλλες μικρές εθνικές της χώρας του) ο νεαρός επιτελικός μέσος πέρασε με επιτυχία από τα τράιαλς της ομάδας του Πύργου το περασμένο καλοκαίρι προερχόμενος από συλλόγους της Ταϊλάνδης.
 

Με το «καλημέρα» εξελίχθηκε σε πρωτοκλασάτη μονάδα του Πανηλειακού και ασφαλώς δεν είναι τυχαίο, πως δεν έχει χάσει μέχρι τώρα ούτε… δευτερόλεπτο συμμετοχής στα επίσημα ματς (έξι για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο) των «ερυθρόλευκων» του Πύργου.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» οι εμφανίσεις του Μπιτάνγκ  έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον συλλόγων της Super League, ενώ ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη, η πορεία του με τον Πανηλειακό βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: