Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Παγκόσμιος πόλος έλξης το Wyscout στο «Emirates Stadium»


Ολοι οι δρόμοι οδηγούν όχι στη Ρώμη, αλλά στο Λονδίνο! Πότε ακριβώς...;To διήμερο 19-20 Δεκεμβρίου όπου θα διεξαχθεί το παγκόσμιο φόρουμ Wyscout στο επιβλητικό «Emirates Stadium». 

Την καθιερωμένη κοινή συνάντηση εκπροσώπων μελών ομάδων από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και ενός πριβέ κλαμπ FIFA Agents. 

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».

Για τους μη γνωρίζοντες το Wyscout είναι μια ιταλικής προέλευσης ιστοσελίδα, μέσω της οποίας οι ομάδες που γίνονται επί πληρωμή μέλη, μπορούν να «σκανάρουν» παίκτες από όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, παρακολουθώντας εκτός από τα βιογραφικά και τις επιδόσεις τους σε αγώνες που έχουν βιντεοσκοπηθεί.
 

Για να καταλάβει κανείς πόσο οργανωμένο είναι το Wyscout, αρκεί να αναφέρουμε ότι διαθέτει βίντεο με ολόκληρους αγώνες ακόμα και από χαμηλές κατηγορίες μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχουν και ματς από αναμετρήσεις πρωταθλημάτων Νέων (U-20)!
 

Οι προσκεκλημένοι ανταλλάσουν απόψεις σχετικά με πιθανές αγοραπωλησίες παικτών, ενώ γίνονται και συζητήσεις περί πιθανής συνεργασίας ομάδων, συλλόγων, μάνατζερ και ούτω καθ΄εξής.
 

Το προηγούμενα φετινά Wyscout (διεξάγεται δύο - τρεις φορές το χρόνο) φιλοξενήθηκαν στη Βραζιλία και το εξωτικό Ντουμπάι.

Η ελληνική εκπροσώπηση στα τελευταία forum σε συλλογικό επίπεδο είναι φτωχή, αν κρίνουμε από τις παρουσίες του Ατρομήτου, του ΟΦΗ και της Ξάνθης.
 

Οσο για τους Ελληνες FIFA Agents οι οποίοι έχουν εξελιχθεί σε θαμώνες του παγκόσμιου συνεδρίου; Ο Πασχάλης Τουντούρης, ο Χρήστος Γάτσης και ο ομογενής (εξ Ελβετίας) μάνατζερ Τάσος Σαλωνίδης. Οσοι πιστοί προσέλθετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: