Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Στα σκαριά η συνεργασία Αμανατίδη – ΠΑΟΚ!


Μπορεί ο Γιάννης Αμανατίδης να φλέρταρε στο παρελθόν με τον ΠΑΟΚ χωρίς όμως τελικά να φορέσει τη φανέλα του, φαίνεται όμως πως ίσως πλησιάζει η ώρα να εγκατασταθεί στην Τούμπα με άλλη ιδιότητα και όχι φυσικά αυτή του ποδοσφαιριστή, δεδομένου πως έχει κρεμάσει πρόωρα τα παπούτσια του.

Ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» σε συζητήσεις με τον Δικέφαλο του Βορρά για την προσθήκη του στο τεχνικό τιμ των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής με την σπουδαία καριέρα στη Μπουντεσλίγκα με περισσότερα από 60 γκολ σε Στουτγκάρδη, Καιζερσλάουτερν, Γκρόιτερ Φιρτ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την τελευταία να αποτελεί και τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του, βρέθηκε την Κυριακή (26/1) στην Τούμπα και παρακολούθησε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βέροια.
 

Οι συζητήσεις με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες, βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο άλλοτε διεθνής άσος να αναλαμβάνει πόστο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, εκτός κι αν την τελευταία στιγμή αναλάβει κάποιον άλλο ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: