Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η «πόρτα» του Περιστεριώτη Φωτάκη στην Χάποελ Μπερ Σεβά!

Το οικονομικό δεν έπαιξε ρόλο «πυξίδας» για δεύτερη συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο στην επιλογή του Γιώργου Φωτάκη, σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Το περασμένο καλοκαίρι ένα δελεαστικό συμβόλαιο τον έστειλε στην… άγονη τουρκική γραμμή για λογαριασμό της Σανλιούρφασπορ. 

Αυτή τη φορά, ο έμπειρος μέσος  άλλαξε... δαχτυλίδια με τον Ατρόμητο, απορρίπτοντας σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL»  ανώτερη σε χρήματα επίσημη (έγγραφη) προσφορά της ισραηλινής Χάποελ Μπερ Σεβά. 

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την Πέμπτη (30/1) την υπογραφή προσύμφωνου με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σανλιούρφασπορ.
 

Εν αντιθέσει με ότι συνέβη πριν από μερικούς μήνες κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου και μετά το «διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ, ο Φωτάκης έβαλε άλλες προτεραιότητες και όχι το οικονομικό.
 

Το μέγεθος του Ατρομήτου, η οργάνωση και το νοικοκυριό που χαρακτηρίζουν την ΠΑΕ σε συνδυασμό με την προοπτική διεκδίκησης της επιστροφής στην Εθνική ομάδα μέσω του ελληνικού πρωταθλήματος, τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση της περιστεριώτικης ομάδας, παρά το γεγονός πως υπερτερούσε οικονομικά στη ζυγαριά η αντίστοιχη της Χάποελ Μπερ Σεβά.
 

Σημειωτέον, πως η ισραηλινή ομάδα δεν είναι κάποια της...σειράς, αλλά συμμετέχει δυναμικά στο κυνήγι του τίτλου στο πρωτάθλημα της χώρας, απέχοντας μόλίς τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μακάμπι Τελ Αβίβ.
 

Ο Φωτάκης «ψήφισε» Ατρόμητο και άφησε με την όρεξη τους Ισραηλινούς, οι οποίοι όπως προαναφέραμε είχαν καταθέσει έγγραφη πρόταση και περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες τον Ελληνα άσο. 

Ομως όπως στη ζωή έτσι και στις μεταγραφές, τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: