Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Το «φλαμένκο» του Ούμπιντες με την Ρεάλ Μούρθια!

Βοά η πιάτσα πως ο άλλοτε «δικός» μας Χάβι Γκράθια, έχει βάλει στο «σημάδι» τον Χαβιέ Ούμπιντες εν όψει καλοκαιριού. 

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας, δεν είναι ο πρώτος - made in Spain - που ετοιμάζει πρόσκληση στον Αργεντινό άσο για τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου

Ο «εγκέφαλος» της μεσαίας γραμμής του Ατρομήτου είχε γίνει το καλοκαίρι του ΄11 αποδέκτης πρότασης από τη Ρεάλ Μούρθια. 

Η ισπανική ομάδα κάνοντας ρεπορτάζ και πληροφορούμενη εκείνη την περίοδο την επερχόμενη διάλυση του Ολυμπιακού Βόλου, έσπευσε να βάλει τα δάχτυλα στο... βάζο με το θεσσαλικό μέλι και να «τσιμπήσει» τον Ούμπιντες. 
 

Ο τότε τεχνικός της Μούρθια, Αλόνσο Ινιάκι διατηρούσε προσωπική επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή στην προσπάθειά του να τον πείσει να μετακομίσει στην Ισπανία, με τον τότε τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου Χάβι Γκράθια, να παροτρύνει τον παίκτη δοκιμάσει την τύχη του στην Segunda Division.
 

Ωστόσο, το συναισθηματικό δέσιμο του «Ούμπι» με τον Ολυμπιακό Βόλου την πόλη και τους οπαδούς της ομάδας, τον έκαναν να περιμένει υπομονετικά την κατάληξη των δικαστικών «μαχών» των Θεσσαλών για την παραμονή τους στην Super League, με αποτέλεσμα η Μούρθια να αποσυρθεί από την διεκδίκησή του και εν συνεχεία ο παίκτης να υπογράψει στον Αρη.
 

Εσχάτως, κυκλοφορεί πως ο Χάβι Γκράθια έχει πρώτο – πρώτο το όνομα του Ούμπιντες στην μεταγραφική του ατζέντα, από την στιγμή που θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Οσασούνας και τη νέα σεζόν.
 

Λέτε ο «μάγος» του Περιστερίου (δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015 με τον Ατρόμητο) να χορέψει τελικά «φλαμένκο» με τρία χρόνια καθυστέρηση....;

Δεν υπάρχουν σχόλια: