Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Σπάει» τα ατομικά ρεκόρ ο κόουτς Μάντζιος στον Πανθρακικό

Γράφει ιστορία ο Ακης Μάντζιος στην Κομοτηνή. Ο 45χρονος τεχνικός ανανέωσε την συνεργασία με τον Πανθρακικό εν όψει της νέας σεζόν και για πρώτη φορά στην προπονητική καριέρα του, θα καθίσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον πάγκο της ίδιας ομάδας, έχοντας ήδη κάνει προσωπικό ρεκόρ αγώνων με τον σύλλογο της Θράκης σε επίπεδο Super League.

Η πρώτη προπονητική... γεύση από την Super League καταγράφηκε με την ιδιότητα του υπηρεσιακού τεχνικού στον Πανιώνιο την σεζόν 2009-10. 

Ακολούθησαν πέντε ματς την περίοδο 2010-11 ξανά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και την ίδια σεζόν, 14 παιχνίδια στον πάγκο του Θρασύβουλου στη Β΄Εθνική.  

Εν συνεχεία 23 αναμετρήσεις (πρωταθλήματος και Κυπέλλου) με τον Πανιώνιο την περίοδο 2011-12 και 24 ματς με την Κέρκυρα την επόμενη χρονιά (2012-13).

Αυτή την στιγμή το κοντέρ έχει ήδη γράψει 27 αγώνες (25 πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου) με το προπονητικό κοστούμι του Πανθρακικού, κάτι που συνιστά προσωπικό ρεκόρ σε επίπεδο Super League, όχι όμως και προπονητικής καριέρας, κάτι πάντως που οσονούπω θα συμβεί.
 

Κι αυτό διότι την πρώτη του χρονιά στους πάγκους την περίοδο 2008-09  και συγκεκριμένα στην ομάδα του Χαϊδαρίου στην Γ΄Εθνική, ο Ελληνας τεχνικός μέτρησε συνολικά 28 παιχνίδια, ένα περισσότερο δηλαδή απ΄όσα έχει μέχρι στιγμής στην Κομοτηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: