Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Προβληματισμός για τον πολυδιαφημισμένο Βούκσεβιτς στη Λιβαδειά

Μετά από το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Πάουλο Ασουνσάο ο οποίος ήρθε, ανακοινώθηκε (!) κι έφυγε (!) από τη Λιβαδειά χωρίς να επιστρέψει, η ομάδα της Βοιωτίας έριξε στις 23 Ιανουαρίου την «βόμβα» της απόκτησης του Σιμόν Βούκσεβιτς. 

Από τότε κύλησε ένας μήνας και ο Μαυροβούνιος μέσος με το πλούσιο βιογραφικό και την λαμπρή καριέρα, δεν έχει κάνει ακόμη ντεμπούτο παραμένοντας καθηλωμένος στα «πιτς».

Πάνω που ο 27χρονος ποδοσφαιριστής φόρτσαρε προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος, να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και να διεκδικήσει την συμμετοχή του στην ενδεκάδα του Λεβαδειακού, στάθηκε άτυχος αφού υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο.
 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις έχει ακόμη δρόμο (περίπου τρεις εβδομάδες) μπροστά του, μέχρι ωσότου επιστρέψει στο πρόγραμμα των προπονήσεων την στιγμή που ο Λεβαδειακός δίνει παιχνίδια - «φωτιά» για την παραμονή του στη Super League.
 

Η πιο ηχηρή μεταγραφή των Βοιωτών από το παζάρι του Ιανουαρίου παραμένει ανενεργή και αυτό είναι κάτι που μοιραία μελαγχολεί και τον Γιάννη Κομπότη και τους οπαδούς της ομάδας.
 

Συγχρόνως εκτός από μελαγχολία δημιουργεί προβληματισμό και επιβεβαιώνει με το… καλημέρα τη φθίνουσα πορεία του ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια στην καριέρα του, εξαιτίας των αλλεπάλληλων τραυματισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: