Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πρώτες κουβέντες Παναιτωλικού - Ανρί Καμαρά για ανανέωση του συμβολαίου

Κάθε άλλο παρά τυχαίο φαίνεται πως ήταν το τάιμινιγκ των δηλώσεων του Ανρί Καμαρά, περί επιθυμίας παραμονής του στο Αγρίνιο και την ερχόμενη σεζόν.

Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός τάχθηκε υπέρ της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό, την ώρα που σύμωνα με πληροφορίες του «Marca - SL» έχουν ήδη γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές με τα «καναρίνια» για την επέκταση του συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι. 
  
Εκτός όμως από τον 37χρονο ποδοσφαιριστή και τα «καναρίνια» βλέπουν με θετικό μάτι την κοινή πορεία τους και την επόμενη περίοδο.

Στον Παναιτωλικό δείχνουν πρόθυμοι να ανανεώσουν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με ελαφρώς μειωμένες αποδοχές συγκριτικά με την φετινή σεζόν, κάτι που έχει να κάνει όχι μόνο με το σφιγμένο μπάτζετ, αλλά και με την ηλικία του Καμαρά, δεδομένου πως τη νέα χρονιά θα βαδίζει από τα 37 στα 38!
 

Από την πλευρά του ο Αφρικανός παίκτης δηλώνει χαρούμενος στο Αγρίνιο και αν δεν υπάρξει κάποια θεαματική ανατροπή δεδομένων, το πιθανότερο είναι πως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο την πετυχημένη συνεργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: