Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ολλανδός μεγαλοατζέντης Ρότζερ Λίνσε, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ!

Τι μικρός που είναι ώρες – ώρες ο κόσμος του ποδοσφαίρου! Εκ πρώτης όψεως ο Χούουμπ Στέφενς, ο new entry  Χέντβιγκες Μαντούρο στον ΠΑΟΚ , ο «κότατζερς» Κώστας Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός και η Φούλαμ, δεν θα μπορούσαν να΄χουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους.
 

Μην βάζετε όμως το χέρι σας στην... φωτιά, διότι τα φαινόμενα ενίοτε απατούν και στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται να υπάρχει ένα κοινό πρόσωπο που δουλεύει και... φροντίζει για όλους. Και το όνομα αυτού, Ρότζερ Λίνσε!
 

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ»

Κι αν δεν σας λέει κάτι το συγκεκριμένο όνομα να διευκρινίσω πως πρόκειται για τον Ολλανδό μεγαλοατζέντη και επί σειρά ετών προσωπικό φίλο του τεχνικού του ΠΑΟΚ Χούουμπ Στέφενς, ο οποίος πρόσφατα αποτέλεσε  ένα από τα μεγάλα «όπλα» του Δικεφάλου του Βορρά στην υπόθεση της μεταγραφής του Μαντούρο από την Σεβίλλη, έχοντας τα μανατζερικά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.
 

O agent Λίνσε μεσολάβησε προκειμένου να καμφθούν οι όποιες αντιρρήσεις της ισπανικής ομάδας και να ανοίξει έτσι ο δρόμος για την μετακόμιση του Ολλανδού μεσοαμυντικού στην Θεσσαλονίκη. 
 

Εσχάτως λοιπόν και όπως ψιθυρίζεται από ψαγμένους και διαλεγμένους στην πιάτσα των ατζέντηδων, το γραφείο μάνατζερ (SP International) των Ρότζερ και Τζον Λίνσε φέρεται να΄χε πρωταγωνιστικό ρόλο (και όχι... γκεστ σταρ) στο deal μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φούλαμ στο πλαίσιο της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου. 
 

Παρεμπιπτόντως, το εν λόγω γραφείο και ο Ρότζερ Λίνσε κάθε άλλο παρά άγνωστοι είναι στην αγγλική αγορά, δεδομένου πως μόνο από την μεταγραφή και αργότερα την ανανέωση του Φαν Νίστελροϊ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε «χρυσές» δουλειές, εξοικονομώντας συνολικά περισσότερα από 3 εκατομμύρια λίρες! 
 

Η «SP International» φέρεται να έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε μανατζερικό επίπεδο για την μεταπήδηση του Mitroglou στους «κότατζερς», χωρίς φυσικά να το διαφημίσει και να σπεύσει να καρπωθεί επικοινωνιακό μερίδιο του super deal, που η αλήθεια είναι πως σήκωσε μπόλικη... σκόνη στη Αγγλία και λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα την κρίσιμη ώρα λόγω των προμηθειών των ατζέντηδων που τελικά «έκλεισαν» κοντά στα 3 εκατ. ευρώ! 

Γι΄αυτό γράφουμε και επιμένουμε: μικρός, πολύ μικρός ο κόσμος του ποδοσφαίρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: