Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

«Κόλλησε» στις φωτογραφίες ο Τσάβες με την Κίλμες!

Μπορεί ο Κριστιάν Τσάβες να ποζάρει - προ ημερών - στον φωτογραφικό φακό με τη φανέλα της Κίλμες (!) ωστόσο παραμένει ακόμη παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα! Σας μπερδέψαμε…;  Ας όψεται η μπερδεμένη υπόθεση της μεταγραφής του 27χρονου ποδοσφαιριστή στην αργεντίνικη ομάδα.

Να θυμίσουμε πως ο Τσάβες επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους για την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ κι έκτοτε, δεν συμμετέχει στα παιχνίδια της ομάδας των Ιωαννίνων, χωρίς όμως να΄χει λύσει το συμβόλαιό του! 

Παρεμπιπτόντως νομιμοποιείται άραγε ο Τσάβες και ο κάθε… Τσάβες να φωτογραφίζεται με τη φανέλα άλλης ομάδας, χωρίς να΄χει προηγουμένως λύσει το συμβόλαιό του...;

Οι πληροφορίες πως ο ΠΑΣ τα βρήκε με την Κίλμες για την παραχώρηση των 20% των δικαιωμάτων του παίκτη,  έναντι 50.000 ευρώ, δεν επιβεβαιώθηκαν προϊόντος του χρόνου.  
 

«Η Κίλμες εξακολουθεί να περιμένει την άφιξη του Τσάβες για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και βρίσκεται σε επαφή με τον ελληνικό σύλλογο αναμένοντας την αποδοχή της πρότασης που έχει καταθέσει…» αναφέρει ρεπορτάζ (4/2) της ιστοσελίδας «perspectivasur.com».

Δεν υπάρχουν σχόλια: