Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Παρών (και) ο εκπρόσωπος του Μανωλά στο «Ολντ Τράφορντ»!


Η… μισή ποδοσφαιρική Ευρώπη θα τσεκάρει τον Κώστα Μανωλά το βράδυ της Τετάρτης (19/3) στον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». 

Από το μεγάλο ραντεβού στο «θέατρο των ονείρων» δεν θα μπορούσε να πάρει απουσία ο εκπρόσωπος του διεθνούς αμυντικού των «ερυθρόλευκων» Γιάννης Ευαγγελόπουλος.
 

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».

O εν λόγω FIFA Αgent απέκτησε προ λίγων μηνών τα μανατζερικά δικαιώματα του Μανωλά, δίνοντας σκληρή «μάχη» με άλλον Ελληνα συνάδελφό του.
 

Παρεμπιπτόντως στην πιάτσα των ατζέντηδων λέγεται πως η πρόταση της Νάπολι ύψους 9 εκατ. ευρώ που έφτασε στην Πλατεία Αλεξάνδρας για την πώληση του 23χρονου ποδοσφαιριστή έφερε την δική του υπογραφή κι ας μην διατηρούσε εκείνη την εποχή τον 23χρονο ποδοσφαιριστή στο πελατολόγιό του.

Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος βρίσκεται από την Τρίτη (18/3) στο Μάντσεστερ και θα παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα ρεβάνς των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στους «μπέμπηδες» και φυσικά τον «δικό» του Κώστα Μανωλά στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ραντεβού της καριέρας του, μέχρι το επόμενο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: