Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Σε ελεύθερη πτώση τα εισιτήρια στον Πανιώνιο

Καλή η κίνηση σωτηρίας κι ο νέος άνεμος εντός των τειχών του Πανιωνίου, καλές και οι προσπάθειες ένταξης του συλλόγου σε ένα από τα άρθρα του πτωχευτικού κώδικα, ωστόσο τα μόλις 804 εισιτήρια (!) που έκοψε η ομάδα της Νέας Σμύρνης στο τελευταίο κρίσιμο για την παραμονή παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αποτελούν τρανταχτή «παραφωνία»!

Το χειρότερο απ΄όλα είναι πως ο τριψήφιος αριθμός εισιτηρίων σε αγώνες των «κυανέρυθρων» μέσα στο σπίτι, αποτελείσύνηθες φαινόμενο την τρέχουσα σεζόν (το αρνητικό ρεκόρ είναι 511 εισιτήρια) με αποτέλεσμα και παρά τον εκκωφαντικό κρότο, να μην προκαλεί πλέον και ιδιαίτερη εντύπωση!
 

Οι εξέδρες όσο πάνε κι αδειάζουν στη Νέα Σμύρνη, κάτι για το οποίο σαφώς και ξεπερνάει την οικονομική κρίση που «χτυπάει» στον ίδιο βαθμό τις τσέπες όλων των οπαδών και υπολοίπων ομάδων της Super League.
 

Ο Πανιώνιος έπαιζε την… μισή παραμονή στον «τελικό» της περασμένης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό και εν τούτοις, τα εισιτήρια παρέπεμπαν σε φιλικό παιχνίδι παρά σε ματς επιβίωσης. 
 

Σημειωτέον πως ο «Ιστορικός» έκλεισε τον α΄γύρο του πρωταθλήματος με 1286 εισιτήρια ανά μέσο όρο, καταλαμβάνοντας στην σχετική κατάταξη την 16η θέση, αφήνοντας πίσω του μόνο δύο ομάδες και συγκεκριμένα την Ξάνθη (1253) και τον Λεβαδειακό (959).
 

Η νέα διοίκηση από την στιγμή που θα αναλάβει και επισήμως καθήκοντα, μαζί με τα όλα καίρια και αποφασιστικής σημασίας ζητήματα για την σωτηρία και εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, καλό θα΄ταν ενόψει της νέας σεζόν να δώσει μεγάλο βάρος και στην συσπείρωση του κόσμου, για να σταματήσει το θλιβερό φαινόμενο της ελεύθερης πτώσης των εισιτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: