Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Το φτωχό κοντέρ του Περιστεριώτη και... παγκίτη Φωτάκη!

Εδώ ο Φωτάκης, εκεί ο Φωτάκης... πού είναι ο (new entry) Φωτάκης; 

Δύο μήνες συμπληρώνει οσονούπω στη δυτική όχθη ο 32χρονος μέσος, την ώρα που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού οι ολιγόλεπτες συμμετοχές του με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Οταν στις 30 Ιανουαρίου η διοίκηση του Ατρόμητου ανακοίνωνε την υπογραφή προσυμφώνου (έπειτα από την λύση της συνεργασίας με την τουρκική Σανλιούρφασπορ) ασφαλώς κι ο έμπειρος μέσος δεν θα φανταζόταν πως δύο μήνες αργότερα θα μετράει μόλις 4 συμμετοχές με το αστέρι στο στήθος κι αυτές ως αλλαγή με μάξιμουμ χρόνο τα 20 λεπτά!

Το κοντέρ στη δυτική όχθη έχει γράψει 8 λεπτά συμμετοχής στο ντεμπούτο του κόντρα στην Καλλονή και 3 λεπτά στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Λεβαδειακό για τον μήνα Φεβρουάριο. Δύο τα κρατούμενα και συνεχίζουμε...
 

Τον Μάρτιο πραγματοποίησε άλλες δύο φτωχές σε χρονική διάρκεια εμφανίσεις, αγωνιζόμενος για 15 λεπτά με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο Περιστέρι και 20 λεπτά κόντρα στην Βέροια στην πόλη της Ημαθίας. 

Στο δε τελευταίο παιχνίδι με τον Πλατανιά παρέμεινε «κολλημένος» στον πάγκο, χωρίς να πάρει… δευτερόλεπτο συμμετοχής.
 

Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει ακόμη για τα βασικά πλάνα του τον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή, με το δίδυμο Δημούτσος – Πίτου Γκαρσία να απολαμβάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του στο κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής, στην μετά – Ιγκλέσιας εποχή στο Περιστέρι.
 

Οσο για τον Φωτάκη; Υπομονή, υπομονή, υπομονή….

Δεν υπάρχουν σχόλια: