Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο Φερνάντο Γοδόι στην “Ole”: «Νιώθω ωραία στον Παναιτωλικό»

Συνέντευξη του Αργεντινού μέσου του Παναιτωλικού Φερνάντο Γοδόι, ανέβασε η ηλεκτρονική έκδοση της «Ole» την Τετάρτη (19/3). 

Ο 24χρονος παίκτης της αγρινιώτικης ομάδας σχολιάζει τη διαδρομή του με τα «καναρίνια» και την προσαρμογή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ιδού ένα απόσπασμα των δηλώσεων του:
 

 «Είμαι πολύ καλά στον Παναιτωλικό. Είναι μια ομάδα που έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και βελτιώνεται κάθε μέρα. Σήμερα βρισκόμαστε στην έβδομη θέση. Παίζω σε κάθε παιχνίδι κι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.
 

Με την γλώσσα είχα κάποια προβλήματα στο ξεκίνημα, ωστόσο με βοήθησε ο συμπατριώτης και συμπαίκτης μου Μάουρο Πόι να τα ξεπεράσω. 

Γενικότερα, ο Πόι στάθηκε δίπλα μου από την πρώτη μέρα και σε θέματα της καθημερινότητας. Αν και κάθε μέρα μαθαίνω και καινούργια πράγματα, μπορώ να πω ότι έχω πλέον προσαρμοστεί.
 

Στην Ελλάδα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για το αποτέλεσμα και είναι πιο αργός ο τρόπος παιχνιδιού. Οι οπαδοί δεν είναι όπως στην Αργεντινή, αλλά στον Παναιτωλικό οι οπαδοί είναι οπαδοί και αρκετά αισιόδοξοι για την ομάδα τους.
 

Παρακολουθώ το πρωτάθλημα της Αργεντινής με τον Μάουρο Πόι και τον Νικολάς Μαρτίνεζ, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα μας. Θέλω να επιστρέψω κάποια μέρα στην Ιντεπεντιέντε(σ.σ. πρώην ομάδα του). 

Είναι ο τόπος που γεννήθηκα και εκπαιδεύτηκα στο ποδόσφαιρο. Προς το παρόν, όμως νιώθω όμορφα και άνετα στην Ελλάδα και στον Παναιτωλικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: