Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Λέει το «ναι» ο Μπρίτο στον Ατρόμητο!

Η σημαία θα παραμείνει στον ιστό της! Ο Εδουάρδο Μπρίτο είναι έτοιμος - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ατρόμητου για την επέκταση του συμβολαίου του, κάτι που θα επισημοποιηθεί την Τετάρτη (28/5) στο ραντεβού που έχει προγραμματιστεί να γίνει μεταξύ των δύο πλευρών.

Η απόφαση παραμονής στο Περιστέρι για έβδομη σερί χρονιά ωρίμασε τις τελευταίες ημέρες στο μυαλό του Βραζιλιάνου μέσου, έστω κι αν η προσφορά του Ατρόμητου προβλέπει «ψαλιδισμένες» αποδοχές (στο πλαίσιο των γενικών περικοπών και της μείωσης κατά 20% του μπάτζετ) συγκριτικά με τα χρήματα της φετινής σεζόν.
 

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είναι συναισθηματικά δεμένος με τον Ατρόμητο και τον κόσμο της ομάδας και από την στιγμή που οι «σειρήνες» άλλων ομάδων δεν μετουσιώθηκαν σε επίσημες προτάσεις, δεν υπήρξε επί της ουσίας κανένα δίλημμα για την παραμονή του ή όχι στη δυτική όχθη.
 

Εκτός πάλι κι αν στις «καθυστερήσεις» προκύψει κάποια πρόταση από άλλη ομάδα που αλλάξει θεαματικά τα δεδομένα, κάτι πάντως που αυτή την στιγμή δεν φαίνεται στον ορίζοντα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: