Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Μάνατζερ ανακοίνωσε μεταγραφή ποδοσφαιριστή στον Πανιώνιο! (pics)



Ποιος μάνατζερ ανακοίνωσε την μεταγραφή ποδοσφαιριστή στον Πανιώνιο, δημοσιοποιώντας το σχετικό φωτορεπορτάζ από την ώρα των υπογραφών...;

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».


Ο λόγος για τον Ισαάκ Κανακίδη ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας (26/5) επισημοποίησε την μεταγραφή του νεαρού αμυντικού Σπύρου Αποστόλου (γεννημένος στις 18/9/1991) στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Στην σχετική φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook έκανε το εξής σχόλιο:
 

«Ο Σπύρος Αποστόλου στον Ιστορικό Πανιώνιο !!! Εύχομαι καλή και μεγάλη καριέρα Σπύρο γιατί το αξίζεις! Το βήμα της ομάδας της Ζακύνθου ήταν μόνο η αρχή τόσο για εσένα όσο και για τα άλλα παιδιά!

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την ομάδα της Ζακύνθου και όλο το νησί για την δυνατότητα που προσέφερε στα νέα παιδιά να κάνουν το άλμα στην καριέρα τους. Είμαι σίγουρος πως έπεται συνέχεια!».

 
(25/4)
Παρεμπιπτόντως, ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» είχε αποκαλύψει στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» στις 25 Απριλίου πως ο Αποστόλου (19 συμμετοχές την φετινή σεζόν με την Ζάκυνθο στην Football League) θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Πανιωνίου ανοίγοντας το «χορό» των δοκιμών για τους «κυανέρυθρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: