Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ριβάλντο πουλάει, Ριβάλντο αγοράζει στη Μότζι Μιρίμ!




Oταν ο Ριβάλντο αγόραζε τον Οκτώβριο του 2008 τη Μότζι Μιρίμ, στο συμβόλαιο υπήρχε ένας όρος που του απαγόρευε να πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. 

Σχεδόν έξι χρόνια μετά, ο Ρίμπο, που έχει ζητήσει τη σύμπραξη ενός «δυνατού» οικονομικά συμπαίκτη προκειμένου να μην εγκαταλείψει τον σύλλογο, φέρεται να υπέγραψε τον περασμένο Σεπτέμβριο ένα νέο συμβόλαιο με το οποίο τα δύο προπονητικά κέντρα της Μότζι Μιρίμ μεταβιβαζόντουσαν στο όνομά του!

Η ιστοσελίδα globoesporte.com αποκαλύπτει ότι ο σύλλογος χρωστάει 12.560.087,09 Ρεάλ Βραζιλίας στον βετεράνο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος χρησιμοποίησε το κύριο προπονητικό κέντρο αξίας 6.320.000 Ρεάλ Βραζιλίας και 78.000 τετραγωνικών μέτρων και το δεύτερο, αξίας 550.000 Ρεάλ Βραζιλίας και 24.000 τετραγωνικών μέτρων, για μερική αποπληρωμή του χρέους της ομάδας προς το πρόσωπό του! 

Αυτό φυσικά προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων που συνυπέγραφαν το 2008 τα συμβόλαια με τον Ριβάλντο, που παρακολουθούν το γεγονός και περιμένουν στη γωνία σε περίπτωση που ο κάποτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ εμμείνει στη νεότερη υπογραφή του…

Πηγή: www.e-soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: