Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Υποψήφιος ο Εβαλντ Λίνεν για τον πάγκο της Στεάουα Βουκουρεστίου!



Με τον πάγκο της Στεάουα Βουκουρεστίου «φλερτάρει»  ο «δικός» μας Εβαλντ Λίνεν!

Ο Λορεντί Ρέχεκαμπφ ετοιμάζεται να κολυμπήσει στα… πετροδόλαρα της Αλ Αχλί και ο Γερμανός τεχνικός, βάζει γερή υποψηφιότητα για τον πάγκο της ρουμάνικης ομάδας.

Ο Ρέχεκαμπφ βρίσκεται με τις βαλίτσες στο χέρι κι έτοιμος να μεταβεί για μόνιμη εγκατάσταση στην Αραβίαμ από την στιγμή που η Αλ Αχλί πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης (ύψους 800.000 ευρώ παρακαλώ!) στην Στεάουα.
 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ρουμάνικων ΜΜΕ, ο άλλοτε τεχνικός του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος προ ημερών έλυσε την συνεργασία του με την Οτελούλ Γκαλάτι (την οποία ειρήσθω εν παρόδω κράτησε στη μεγάλη κατηγορία με τρεις νίκες τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές) είναι  μεταξύ των δυνατών υποψηφιοτήτων για τον πάγκο της Στεάουα. 
 

«Μου αρέσει να δουλεύω στη Ρουμανία. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω εδώ και είμαι διαθέσιμος σε οποιαδήποτε πρόταση. Όμως δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο, διότι είναι στις αρχές μου να μην αποκαλύπτω τις όποιες συζητήσεις γίνονται» τόνισε ο Λίνεν αποφεύγοντας διπλωματικά να απαντήσει σε ποιο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις του με την Στεάουα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: