Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Διπλό «όχι» Μπόγιοβιτς και Βανγκέλι στο Λεβαδειακό – Η χαμένη μεταγραφική… φόρμα του Κομπότη / Επιστροφή (;) του Πρίττα στην Ξάνθη / Πάγκο στην Ιταλία (!) ψάχνει ο Κώστας Παναγόπουλος / Η... μπάλα των καθυστερήσεων πήρε και τις πληρωμές στον ΠΑΟΚ / Ο Αγγελος και το «αγροτικό» (εκτός συνόρων) του Πέλκα / Από blog, έγινε site η ΠΑΕ Κέρκυρα!/ Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έταξε τον ύμνο του συλλόγου σε τραγουδιστή κι... εξαφανίστηκε!


 









Διαβάστε όλα τα θέματα του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» από την στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» το Σάββατο 21 Ιουνίου.

Οπου υπάρχει καπνός, δεν υπάρχει πάντα και φωτιά. Κάτι που επιβεβαιώνεται στη Λιβαδειά, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιάννη Κομπότη και το σενάριο της αποχώρησης του από την ΠΑΕ Λεβαδειακός, εξαιτίας των «τσαλακωμένων» σχέσεων του με τη νέα δημοτική αρχή και τους τοπικούς φορείς της πόλης.
 

Ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού έστω και χωρίς την καλύτερη ψυχολογία, εξακολουθεί να κρατάει στα χέρια του το τιμόνι της βοιωτικής ΠΑΕ και να «τρέχει» τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, μαζί με τους συνεργάτες του και τον τεχνικό Σάββα Παντελίδη.
 

Φαίνεται όμως πως η πληγωμένη ψυχολογία έχει επηρεάσει και την μεταγραφική φόρμα του, δεδομένου πως το ημερολόγιο γράφει σήμερα 21 Ιουνίου και πλην του νεαρού τερματοφύλακα Θεόδωρα Μοσχονά από τον Φωστήρα, ο Λεβαδειακός δεν έχει ανακοινώσει άλλη μεταγραφή.
 

Εκτός πάλι κι αν έχει «κλείσει» μπόλικες και τις  κρατάει στην… κάβα για να τις «σερβίρει» πακέτο, μεταγραφική τακτική που ειρήσθω εν παρόδω συνήθιζε να ακολουθεί στην Καβάλα ο Μάκης Ψωμιάδης, καλός και παραδοσιακός φίλος του Γιάννη Κομπότη.
 

Μια φορά κι ανεξάρτητα από τις όποιες μεταγραφές έχει (ή δεν έχει) ήδη «μαγειρεμένες» ο Λεβαδειακός, δύο παίκτες που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Σάββα Παντελίδη… κλωτσάνε για τη μετακόμισή τους στην ομάδα της Βοιωτίας.
 

Οι διαπραγματεύσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και με τους δύο δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία, αλλά αντιθέτως σε αδιέξοδο.
 

Ο λόγος για τους Μίλαν Μπόγιοβιτς και Κρίστι Βανγκέλι. Ο Σέρβος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, καλύπτει απόλυτα τον Σάββα Παντελίδη για αντικαταστάτη του «φευγάτου» Βαγγέλη Μάντζιου. 

Οσον αφορά τον Βανγκέλι που δεν συνεχίζει στον Αρη, ο κόουτς των «πρασίνων» θεωρεί πως αποτελεί μια εξαιρετική λύση για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας που έχει μείνει κενό έπειτα από την αποχώρηση του Μουλόπουλου.
 

Τι να το κάνεις όμως... Και με τους δύο δεν προέκυψε συμφωνία στο οικονομικό χωρίς πάντως να αποκλείει κανείς το ενδεχόμενο να επανέλθει ο Λεβαδειακός με νέες βελτιωμένες προτάσεις. 
 

Πόσω μάλλον όταν ειδικά στην περίπτωση του Μπόγιοβιτς οι συζητήσεις «κόλλησαν» για ένα μικροποσό σχετικά με το ύψος της προκαταβολής. Ισως ο Βαγγέλης Πλεξίδας στη Λάρισα να προσφέρει περισσότερα χρήματα «κασέρι» (βλ. τοις μετρητοίς) στο «Μπογιο-γκολ» και να τον πείσει να στρίψει το τιμόνι προς τον θεσσαλικό κάμπο.


Η… μπάλα της καθυστέρησης  


Σε χαλαρούς ρυθμούς κινείται ο προγραμματισμός του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν. 

Οι υπογραφές με τον Αγγελο Αναστασιάδη μέχρι ωσότου να πέσουν, παρέπεμπαν στον καφέ (της υπομονής) με τα… κόκκαλα, ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει στη σειρά, η μεταγραφή του Ράζβαν Ρατς ακόμη να επισημοποιηθεί και γενικότερα, κάθε άλλο παρά «πετάει» ο σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν. 

Και μέσα σε όλα αυτά, φέρεται να παίζει και μια μικρή καθυστέρηση στις πληρωμές. «Τράπεζα» η ΠΑΕ επί των ημερών του Σαββίδη, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, ψιθυρίζεται πως οι λογαριασμοί των παικτών έχουν μείνει χωρίς… ανεφοδιασμό το τελευταίο διάστημα. 

Φαίνεται πως τους πήρε κι αυτούς η «μπάλα» της καθυστέρησης και των χαλαρών ρυθμών.
 

Πρίττας για Ξάνθη


Μεταξύ Αρη και Ξάνθης κινείται ο Σάκης Πρίττας. Οχι όμως με σορτσάκι και παπούτσια με καρφιά, αφού έχει πατήσει πλέον τα 35 και κάπου εδώ πέφτει η καρό σημαία. 


Η παρουσία του στο ξενοδοχείο («Μακεδονία Παλλάς») της Ξάνθης την παραμονή του μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου, σε συνδυασμό με τις  παραδοσιακά δυνατές σχέσεις που τον συνδέουν με τον τεχνικό διευθυντή της ακριτικής ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου, κρατούν ζωντανή την προοπτική επιστροφής στην ακριτική ομάδα. 

Σε ποιο πόστο; Διάθεση για συνεργασία να υπάρχει και τα υπόλοιπα βρίσκονται.


Ο «Ιταλός» Παναγόπουλος
 

Μπορεί το προπονητικό βιογραφικό του Κώστα Παναγόπουλου να μην είναι φουσκωμένο, λόγω μικρής προϋπηρεσίας στους πάγκους, ωστόσο ο 37χρονος τεχνικός ψάχνεται για τη συνεργασία του με ιταλική ομάδα! 

Ο άλλοτε κόουτς της Λάρισας και του Πανιωνίου κάνει έρευνα αγοράς, όχι φυσικά στην Serie A, αλλά στη δεύτερη και τρίτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. 

Θεωρητικά ίσως θα μπορούσε να του φανεί χρήσιμος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος (αμφότεροι συνεργάστηκαν στον Πανιώνιο τη σεζόν 2012-13) ο οποίος διαθέτει ουκ ολίγα ιταλικά «κονέ», αλλά στην προκειμένη περίπτωση πιο εύκολα πάει κανείς… κολυμπώντας στην γειτονική χώρα παρά ο «Ελέ» δίνει τη βοήθεια του κοινού στον Παναγόπουλο.


στο ψαχνό

@    Νέο διετές συμβόλαιο είχε τάξει η Λας Πάλμας στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, σε περίπτωση ανόδου στην Primera Division. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως σε περίπτωση που δεν έρθει η «προαγωγή» στα «σαλόνια» του ισπανικού πρωταθλήματος, αυτομάτως θα αποσύρει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του δημοφιλούς Σέρβου τεχνικού διευθυντή. Απλά, οι επιτυχίες εκτός από δόξα, φέρνουν χρήμα και κλειστά μεγάλα συμβόλαια. 


@    Κάλλιο αργά, παρά ποτέ! Τη νέα της επίσημη ιστοσελίδα της εγκαινίασε η ΠΑΕ Κέρκυρα, αφήνοντας το blog (!) το οποίο λειτούργησε ως φορές των επίσημων θέσεων του συλλόγου την περασμένη σεζόν. Ποδαρικό στις ανακοινώσεις του νέου σάιτ, έκανε η επισημοποίηση  ανανέωσης της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τον Μιχάλη Γρηγορίου. Συνεπώς, μετά τον Χάρη Κουτσούρη και ο Γιώργος Λιμπάντσης στηρίζει μέχρι τελευταίας ρανίδας τον 41χρονο τεχνικό.



@    Πολλά, διάφορα κι ωραία μαθαίνει κανείς «σκαλίζοντας». Βλέπετε, η… μαγεία του ρεπορτάζ, τελειωμό δεν έχει. Για διαβάστε κι αυτό: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ομάδας της Super League, έταξε προ ημερών σε φίλο του τραγουδιστή, πως θα «ψήσει» τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να τραγουδήσει τον ύμνο του συλλόγου, τώρα που ο ίδιος ετοιμάζεται να μπει (όπως του έλεγε) μέσα στα πράγματα. Από τότε όμως, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση! Silver Alert!  

  

@    Αρκετές μνημονιακές ομάδες της Super League καραδοκούν για το δανεισμό του Δημήτρη Πέλκα από τον ΠΑΟΚ, αναμένοντας την ετυμηγορία του Αγγελου Αναστασιάδη σχετικά με την παραμονή ή όχι του 20χρονου μέσου στην Τούμπα. Εφόσον αποφασιστεί τελικά ο νεαρός παίκτης να αποχωρήσει με «φύλλο πορείας» για νέο «αγροτικό» (έπειτα από την θητεία του στον Απόλλων Καλαμαριάς την περασμένη σεζόν) δεν αποκλείεται αυτό να γίνει σε ομάδα εκτός συνόρων. To be continued…             

Δεν υπάρχουν σχόλια: