Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Ελληνικό homework για τον Ατρόμητο κάνει ο Μανουέλ Κούρτο! (pics+vid)


Με τα μούτρα στην ελληνική μελέτη έχει πέσει τα τελευταία 24ωρα ο Μανουέλ Κούρτο! 

Ο 28χρονος Πορτογάλος κεντρικός χαφ συγκεντρώνει - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - χρήσιμα tips για το ελληνικό πρωτάθλημα και ιδιαίτερα για τον Ατρόμητο.

Αν πάντως είναι της μεταγραφικής μοίρας γραφτό να μετακομίσει στο Περιστέρι το φετινό καλοκαίρι, ας ελπίσουμε πως θα φροντίσει να συνοδεύεται από το αμόρε της καρδιάς του, ή αλλιώς, την γοητευτική Καρολίνα Φερνάντες.

Γεννημένος στις 9 Ιουλίου 1986 στην πόλη Τόρες Βέντρας της Πορτογαλίας. Εχει ύψος 1,86μ. και βάρος 80 κιλά. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα.
 

Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στις μικρές κατηγορίες της Πορτογαλίας (Εστρέλα Αμαδόρα, Τορένσε, Πινχαλνοβένσε, Ρίο Μαγιόρ) αποκτήθηκε από την Εστορίλ στην οποία παρέμεινε για δύο χρόνια (2008-10) πραγματοποιώντας συνολικά 36 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 2 γκολ.
 

Εν συνεχεία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μορεϊρένσε στην Λεϊρία, μετρώντας 20 συμμετοχές και σημειώνοντας ένα τέρμα. 




Το καλοκαίρι του 2012 επέστρεψε στο ρόστερ της Μορεϊρένσε και προτάθηκε μεταξύ άλλων και στον Αρη, χωρίς όμως να προχωρήσουν οι συζητήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
 

Ο Κούρτο παρέμεινε στη Λεϊρία ενώ την σεζόν που μας 
πέρασε αγωνίστηκε για έξι μήνες στο Καζακστάν με τη φανέλα της Τάραζ (13 συμμ. – 4 γκολ) και στο δεύτερο μισό στην πολωνική Ζαγκλέμπιε Λούμπιν (12 συμμ. – 1 γκολ).
 

Οπως προαναφέραμε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής τις τελευταίες ημέρες συγκεντρώνει πληροφορίες για το ελληνικό πρωτάθλημα, κάνοντας focus στον Ατρόμητο που ως γνωστόν, βρίσκεται στην αναζήτηση ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής. 

Ο χρόνος θα δείξει αν πίσω από το homework του Κούρτο υπάρχει «ζεστό» ενδιαφέρον από την ομάδα του Περιστερίου για τη μεταξύ τους συνεργασία.
 

Μια φορά το βέβαιο είναι πως η αγαπημένη του Καρολίνα θα κάνει «μπαμ» στη δυτική όχθη, έτσι και έρθουν προς τα μέρη μας. 















Δεν υπάρχουν σχόλια: