Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Στον Ατρόμητο - μέσω... Ξάνθης – ο Τάτος! (vid)

«Εμείς γι΄αλλού κινήσαμε γι΄αλλού κι αλλού η ζωή μας πάει» αναφέρουν οι στίχοι του τραγουδιού του Αντώνη Καλογιάννη, οι οποίοι «κολλάνε» στην υπόθεση της μεταγραφής του Ανδρέα Τάτου στον Ατρόμητο. 

Την Τρίτη (24/6) ο 25χρονος μέσος επισκέφτηκε το αθλητικό κέντρο της Ξάνθης στα Πηγάδια, και την Παρασκευή (27/6) ανακοινώθηκε η επιστροφή του στο Περιστέρι! Η άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου και των μεταγραφών!

(25/6)










Μετά το κατ΄ιδίαν ραντεβού και «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον «τσουχτερό» (στην τιμή) Αριέλ Ιμπαγάσα, στον Ατρόμητο ενεργοποίησαν το μεταγραφικό plan B, ανασύροντας από το αρχείο το όνομα του Ανδρέα Τάτου, όπως έγραψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» την Τετάρτη 25/6, μαζί με τις ...λιποθυμίες που προκάλεσε στο Περιστέρι το τετ α τετ με τον «Κάνιο».


Μια ημέρα νωρίτερα όμως και συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης (24/6) ο 25χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε  επίσκεψη στο αθλητικό κέντρο της Ξάνθης (με σπορ ενδυμασία, τζιν παντελόνι και t-shirt), έχοντας γίνει αντιληπτή η παρουσία του, απ΄όλους όσους ήταν εκείνη την ώρα στο Le Chalet.



(26/6)
Επίσκεψη την οποία έφερε στο φως ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» δύο ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 26/6.
 

Εκ των υστέρων όμως αποδείχτηκε πως η επίσκεψη στα Πηγάδια (η οποία μάλλον δεν έγινε για τουριστικούς λόγους) δεν ήταν αρκετή για να φέρει τον Τάτο για μόνιμη εγκατάσταση στην Ξάνθη.
 

Προφανώς (και) με τις «ευλογίες» του Ολυμπιακού που διατηρούσε τα δικαιώματα του για έναν ακόμη χρόνο (μέχρι το καλοκαίρι του 2015) ο Ατρόμητος τον απέκτησε την Παρασκευή (27/6) με μετεγγραφή για τα επόμενα τρία χρόνια, «παγώνοντας» τους παροικούντες την Ξάνθη οι οποίοι δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη τουλάχιστον το συγκεκριμένο τάιμινγκ.
 

Αυτή όμως είναι όπως προαναφέραμε η άγρια ομορφιά των μεταγραφών. Ισως στην ακριτική ομάδα να λογάριαζαν χωρίς τον... ξενοδόχο. 

Κι όπως αναφέρουν κι οι στίχοι του εξαιρετικού τραγουδιού («Ανοιξε το παράθυρο»)  του Αντώνη Καλογιάννη… «εμείς γι’ αλλού κινήσαμε γι’ αλλού κι αλλού η ζωή μας πάει»!





Δεν υπάρχουν σχόλια: