Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Μεταγραφικό «φλαμένκο» για τον Ανιέτε! – Το «διαζύγιο» - έκπληξη του «καυτού» Ισπανού επιθετικού με τη Νίκη Βόλου, ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος και η Λέφσκι Σόφιας / Ο Στέλιος Μανωλάς στο σεμινάριο του Wyscout στη «Μεγάλη Βρετανία» / Καραδοκεί ο Λεβαδειακός για τον Αργεντινό Πάμπλο Μάζα του... Αστέρα Τρίπολης / «Οχι» Τσιώλη στον Απόλλωνα Σμύρνης / Ξένους βοηθούς φέρνει ο Γουίλιαν Βλουτ στη Νίκη Βόλου / Η «ντρίμπλα» του ΠΑΟΚ στον μάνατζερ που πρότεινε τον Γκολάσα/ Πολλά τα λεφτά για Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ / Στον «αέρα» η συνεργασία Αρη - Κικερίδη










 Διαβάστε όλα τα θέματα του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» από την στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» την Παρασκευή 27 Ιουνίου.

Απρόβλεπτο «σπορ» όχι μόνο οι μεταγραφές, αλλά κι οι ανανεώσεις συμβολαίων. Τρανό και φρεσκότατο παράδειγμα, αποτελεί η υπόθεση του Αντόνιο Κίντα Σάλας Ανιέτε στη Νίκη Βόλου.
 

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός όχι μόνο δεν επέκτεινε την συνεργασία του με την θεσσαλική ομάδα – όπως αν όχι όλοι, οι περισσότεροι προδίκαζαν και θεωρούσαν δεδομένο – αλλά αντίθετα, έφτασε στο διαζύγιο που δεν το λες και… βελούδινο.
 

Από τη μια πλευρά στην θεσσαλική ΠΑΕ κάνουν λόγο στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους για αθέτηση συμφωνίας και του γραπτού προσυμφώνου στις 2 Ιουνίου, βάσει του οποίου προβλεπόταν ο τριπλασιασμός των αποδοχών του 29χρονου ποδοσφαιριστή συγκριτικά με τη φετινή σεζόν.
 

Στην αντίπερα όχθη, ο Ανιέτε μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook εξέφρασε την απογοήτευση του για την εξέλιξη των πραγμάτων και επιφυλάχθηκε να απαντήσει μέσω επίσημης δήλωσης εντός των προσεχών ημερών. 
 

«Τις επόμενες ημέρες θα κάνω μία επίσημη δήλωση για να διευκρινίσω το τι συμβαίνει με τη Νίκη Βόλου. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τα ψέματα που έχω ακούσει… 

Χαιρετισμούς σε όλους» ήταν το λακωνικό σχόλιο στο FB του Ισπανού επιθετικού.
 

Την ίδια στιγμή ουκ ολίγοι μάνατζερ έχουν στήσει ένα τρελό φλαμένκο - χορό γύρω από τον πρώτο σκόρερ της Νίκης Βόλου για τη σεζόν 2013-14.
 

Αλλος πηγαίνει και του τάζει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, άλλος στον Ατρόμητο κι άλλος του υπόσχεται τον επαναπατρισμό του για σύλλογο της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
 

Λες και οι φετινές ομολογουμένως εντυπωσιακές επιδόσεις του (42 συμμ. – 20 γκολ) με την φανέλα της Νίκης, φτάνουν και περισσεύουν για να του ανοίξουν όλες τις πόρτες και να ολοκληρώσουν την ποδοσφαιρική προαγωγή του σε σύλλογο με πιο βαριά φανέλα, υψηλότερους στόχους και ανταγωνιστικότερο περιβάλλον.

Για την Ισπανία και την ανταγωνιστική Πριμέρα Ντιβιζιόν, η στήλη δεν έχει πληροφόρηση κατά πόσο δημοφιλής είναι ο Ανιέτε της Μαγνησίας.
 

Μια φορά, στη μνημονιακή και δική μας Super League, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Ατρόμητος, έδειξαν «ζεστό» (τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο και μέχρι τώρα, διότι αύριο ξημερώνει πάντα μια καινούργια ημέρα) για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού.
 

Κι ας προτάθηκε και στις δύο ομάδες με ένα συμβόλαιο που ετησίως δεν κοστίζει περισσότερο από 100 χιλιάρικα.
 

Παρεμπιπτόντως, για τον Ανιέτε υπάρχει θετικό report από τη Λέφσκι Σόφιας. Ο τεχνικός της βουλγάρικης ομάδας Σεντρίκ Μπαρντόν παρακολούθησε δια ζώσης τον ποδοσφαιριστή στα γήπεδα της Football League και μην αποκλείετε να υπάρξει επίσημη κρούση για την απόκτησή του, τώρα που σηκώνει άγκυρα από τον Παγασητικό.



Ο Στέλιος Μανωλάς στο Wyscout



Κόσμος και κοσμάκης «παρέλασε» χθες από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στο Σύνταγμα, προκειμένου να παρακολουθήσει το σεμινάριο για τη νέα έκδοση του Wyscout. 


Το Wyscout είναι μια ιταλικής προέλευσης ιστοσελίδα που παρέχει τη δυνατότητα «σκαναρίσματος» παικτών από όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, παρακολουθώντας εκτός από τα βιογραφικά και τις επιδόσεις τους σε αγώνες που έχουν βιντεοσκοπηθεί. 

Το παρών έδωσε ο νέος τεχνικός της ομάδας Νέων (Κ-20) της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς και μεταξύ άλλων, ο άτυπος σκάουτερ του Αρη Γιώργος Κικερίδης, εκπρόσωποι της Βέροιας και αρκετοί ατζέντηδες. Καλή μελέτη και καλό shopping σε όλους! 



Βοιωτική «ζαριά» για Μάζα
 

Κάτι δεν πάει καλά με τον Πάμπλο Μάζα στην Τρίπολη. Ενώ οι Αρκάδες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία από τον Απρίλιο με τον Αργεντινό επιθετικό, ακόμη να καταγραφεί η άφιξή του στην Ελλάδα. Τι φταίει; 

Απορία που δεν… βασανίζει μονάχα τους φίλους του Αστέρα, αλλά και τους παροικούντες την Λιβαδειά. 

Βλέπετε έτσι και ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ακυρώσει την μετακόμιση στην Τρίπολη οι Βοιωτοί φέρονται διατεθειμένοι να ρίξουν τη δική τους μεταγραφική… ζαριά για την απόκτησή του, έστω κι αν γνωρίζουν πως ο ατζέντης του Χουάν Κρουζ Ογιέρ διατηρεί αδερφικές σχέσεις με τον Γιάννη Καϋμενάκη. Κι αν τους κάτσει…; 

 

«Οχι» Τσιώλη στον Απόλλωνα
 

Μετά τη Λαμία (όπως αποκάλυψε η στήλη στις 18/6) μια ακόμη ομάδα της Football League χτύπησε την πόρτα του Σάκη Τσιώλη, χωρίς όμως να εισπράξει θετικά απάντηση. 

Ο Θεσσαλός προπονητής ευχαρίστησε τους ανθρώπους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για το «ζεστό» ενδιαφέρον τους κι αρνήθηκε ευγενικά για συγκεκριμένο λόγο, που φρόντισε να τους τον μεταφέρει στο κατ΄ιδίαν ραντεβού που είχαν οι δύο πλευρές. 

Αμέσως μετά το μεταξύ τους τετ α τετ κυκλοφόρησε πως ο 55χρονος κόουτς ετοιμάζει βαλίτσες για την Ξάνθη και προϊόντος του χρόνου διαπίστωσαν (και) στη Ριζούπολη, πως ήταν προδιαγεγραμμένη η προπονητική του πορεία. Συμβαίνουν κι αυτά. 



 στο ψαχνό

@    «Πολλά τα λεφτά για Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ» έγραψε η στήλη στις 17 Ιουνίου, αναφέροντας με όλες τις λεπτομέρειες την οικονομική διαφορά που χώριζε την κυπριακή ομάδα, όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τον Αργεντινό παίκτη για την παραμονή του στο νησί της Αφροδίτης. Μετά από πολυήμερη αναμονή οι «κουμπάροι» εξέδωσαν χθες ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποιούν πως το θέμα της συνεργασίας με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα. Εν ολίγοις, πολλά τα λεφτά!



@    Ξένους βοηθούς θα φέρει στο Βόλο ο νέος τεχνικός της Νίκης Βόλου Γουίλιαν Βλουτ, προκειμένου να πλαισιώσουν το τεχνικό τιμ. Από μια μίνι έρευνα που έκανε ο Ολλανδός στην ελληνική αγορά (με την απαραίτητη συνδρομή των ανθρώπων της θεσσαλικής ομάδας) δεν βρήκε αυτό που ήθελε κι έτσι αναμένονται τις επόμενες ημέρες ένας ασίσταντ κόουτς κι ένας γυμναστής «made in Holland» στον Παγασητικό! 




@    Οσο «κλείδωσε» η συμμετοχή του Αρη στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League, άλλο τόσο έχει «κλειδώσει» και η μεταγραφή του Γιώργο Κικερίδη στο  τμήμα σκάουτινγκ των «κιτρίνων». Οχι επειδή ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Γιώργου Αρβανιτίδη στη Βέροια, έχει θέσει ως απαραίτητο όρο τη παρουσία του Αρη στην FL - όπως ο κόουτς Δημήτρης Καλαϊτζίδης- αλλά για άλλους λόγους, που έχουν να κάνουν με την «αιώνια» κόντρα Αρη και ΠΑΟΚ και τις οπαδικές προτιμήσεις (όχι του Κικερίδη). Γεια σου μάνα Σαλονίκη!


 


@    Ποιος μάνατζερ «έτρεξε» την μεταγραφή του Εγιάλ Γκολάσα στον ΠΑΟΚ…; Οχι ασφαλώς ο Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια στον συμπατριώτη του για τα ήθη και έθιμα της Τούμπας και γενικότερα της Σαλονίκης. Ισχύει πως Ελληνας μάνατζερ πρότεινε τον Γκολάσα στο Δικέφαλο του Βορρά και ενώ ανέμενε ειδοποίηση στο ακουστικό του, μια ωραία πρωία διάβασε πως έρχεται στα μέρη μας ο παίκτης για υπογραφές; Αν αυτό δεν λέγεται «γείωση», τότε, πως αλλιώς μπορεί να λέγεται…;

Δεν υπάρχουν σχόλια: