Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ο «βυσσινί» Κουτσιανικούλης, η Λάρισα και η... Κούβα!

«Βόμβα» πέταξε ο Βαγγέλης Πλεξίδας, ο κρότος της οποίας «κούνησε» ολόκληρη την Λάρισα και έγινε αισθητός μέχρι το… Ηράκλειο της Κρήτης. 

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα (30/6) ανακοίνωσε ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη (!) και τον περιμένει για υπογραφές! Είναι όμως όντως τα πράγματα έτσι…; Το «Marca – SL» έχει τις λεπτομέρειες.

«Την Πέμπτη περιμένουμε την υπογραφή του Κουτσιανικούλη και την Τετάρτη έρχεται από το Ηράκλειο...» τόνισε ο Βαγγέλης Πλεξίδας, προαναγγέλλοντας την άφιξη του Λαρισαίου μεσοεπιθετικού στην θεσσαλική πόλη για λογαριασμό των «βυσσινί».
 

Μπορεί σύμφωνα με τη γνωστή λαϊκή ρήση, «όσα ξέρει ο νοικοκύρης να μην τα ξέρει ο κόσμος όλος», ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται -  τουλάχιστον αυτή την στιγμή -  καθ΄οδόν για την Λάρισα.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca - SL» την Τρίτη (1/7) επιστρέφει από την Κούβα όπου βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές, χωρίς από το περιβάλλον του να επιβεβαιώνεται η ύπαρξη οποιασδήποτε συμφωνίας με την Λάρισα.
 

Μην ξεχνάμε πως ο «Κούτσια» δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, με τον απαραίτητο «αστερίσκο» πως έχει λαμβάνει δεδουλευμένα περίπου 70.000 ευρώ από την κρητική ομάδα.
 

Κάτι που σημαίνει πως αν κι εφόσον αποφασίσει να σηκώσει το «λάβαρο» της επανάστασης (α λα Μπούρμπος) έχει τη δυνατότητα να καταθέσει προσφυγή και να διεκδικήσει την ελευθερία του, κάτι που θα ανοίξει το δρόμο για την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα και όχι απαραίτητα στη Λάρισα, καθώς ο ελεύθερος Κουτσιανικούλης ενδεχομένως να ενδιέφερε κι άλλες ομάδες. 
 

Το βέβαιο είναι πως ο ποδοσφαιριστής μετά την επιστροφή του στο Ηράκλειο θα΄χει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη, προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα των οφειλόμενων χρημάτων. Διότι οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους.  Μέχρι τότε, αυτοσυγκράτηση και υπομονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: