Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Τα αποκαλυπτήρια των «συμπαικτών» του Βλουτ στη Νίκη Βόλου

Ο Βέλγος ασίσταντ κόουτς και ο Ολλανδός γυμναστής ήρθαν στην Ελλάδα – όπως προανήγγειλε το «Marca – SL» στις 27/6 - κι αφού πέρασαν με επιτυχία από το κάστινγκ του Ανδρέα Πάτση ανακοινώθηκε την Τρίτη(1/7) η έναρξη της συνεργασίας τους με τον Γουίλιαν Βλουτ στη Νίκη Βόλου .

Ο λόγος για τον Βέλγο τεχνικό Σβεν Φάντενμπροεκ (φωτ.) ο οποίος διετέλεσε την περασμένη σεζόν βοηθός προπονητή στην ομάδα του Φωστήρα και τον Ολλανδό γυμναστή Λόρενς Εμπεν, παλιό μας γνώριμο από την θητεία του στον Παναθηναϊκό. 

Εκτός από τους δύο νέους συνεργάτες του Γουίλιαν Βλουτ στο τεχνικό τιμ, η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε και την πρόσληψη του προπονητή τερματοφυλάκων Αναστάσιου Μαυρίδη, καθώς και και του εργοφυσιολόγου  Δημήτρη Μπίτη.
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώνει τον προπονητή της ομάδας τη φετινή αγωνιστική χρονιά. 

Συγκεκριμένα βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Βέλγος Sven Vandenbroek, ο οποίος πέρυσι βρισκόταν στην ομάδα του Φωστήρα, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με ομάδες του Βελγίου, γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Ολλανδός Lamberdus J. Ebben ο οποίος έχει εργαστεί σε Άγιαξ και Παναθηναϊκό ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Αναστάσιος Μαυρίδης. 

Τέλος βιοχημικός-εργοφυσιολόγος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μπίτης. Η συνεργασία του τεχνικού τιμ με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα είναι τριετούς διάρκειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: