Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Η απουσία του Ορτέγκα από την «πρώτη» του Λεβαδειακού

Τροφή για σχόλια και μεταγραφικά σενάρια έδωσε η απουσία του Αρμίτσε Ορτέγκα, από το πρώτο επίσημο προσκλητήριο του Λεβαδειακού εν όψει της νέας σεζόν. 

Να «παίζει» άραγε θέμα πρόωρης αποχώρησης του Ισπανού μεσοεπιθετικού από την ομάδα της Βοιωτίας, ή επρόκειτο για μια «αθώα» απουσία…;

Από την ομάδα βγαίνει προς τα έξω πως η απουσία από την πρώτη συγκέντρωση, οφείλεται σε προσωπικό πρόβλημα του εν λόγω ποδοσφαιριστή που τον κράτησε εκτός Λιβαδειάς.
 

Την ίδια στιγμή πάντως, οι… κακές γλώσσες λένε πως ο 26χρονος βιρτουόζος άσος δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένος από την θητεία του στη Λιβαδειά και ψάχνεται για κάτι καλύτερο.
 

Σε κάθε περίπτωση πάντως να σημειώσουμε πως ο Λεβαδειακός διατηρεί τον πρώτο και τελευταίο λόγο, δεδομένου πως ο Ορτέγκα έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους «πράσινους». 

Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις (όταν δηλαδή ένας παίκτης ψάχνεται για να φύγει) η ιστορία μας έχει διδάξει πως συχνά – πυκνά, τα συμβόλαια υπάρχουν για να΄χουν δουλειά οι δικηγόροι! Ο χρόνος, θα δείξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: