Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Τέλος Σολάρι και Ντε Γκουζμάν από την Ξάνθη!

Εκτός από μεταγραφές και νέες αφίξεις, υπάρχει και κόσμος που φεύγει από την Ξάνθη. 

Οι Εστεμπάν Σολάρι και Τζούλιαν Ντε Γκουζμάν - σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας olaxanthi.gr – δεν θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν με τη φανέλα της ακριτικής ομάδας.

Αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής:


«Σε μια μεταγραφική περίοδο δεν υπάρχουν μόνο οι μεταγραφές, αλλά και οι αποδεσμεύσεις. Οι Εστεμπάν Σολάρι και Τζούλιαν Ντε Γκουζμάν αποτέλεσαν 2 βασικότατες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στην φετινή σεζόν και...μόνο θετικά πράγματα έχουμε να αναφέρουμε , ειδικά για τον πρώτο . 


Σύμφωνα όμως με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που σας έχουμε...οι 2 παραπάνω ποδοσφαιριστές αποτελούν οριστικά παρελθόν για την ομάδα της Ξάνθης .

Σε οτι αφορά τον Εστεμπάν Σολάρι, πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκα με 16 γκολ , η ομάδα της Ξάνθης έκανε...τα πάντα για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της προτείνοντας του νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές , πάντα σε σχέση με την ηλικία του παίχτη ( 34 κλειστά, στα 35 ) και παράλληλα με την σημερινή εποχή κρίσης που βιώνουμε.
 

Ο Αργεντίνος σεβάστηκε απόλυτα την επιθυμία της Ξάνθης, φεύγει σαν...φίλος , θέλει όμως να εκμεταλλευτεί σαν επαγγελματίας που είναι, στο maximum του οικονομικού ποσού...το τελευταίο του καλό συμβόλαιο, εξαιτίας της καλής περσινής του παρουσίας. 

Το ξαναλέμε όμως...πώς φεύγει σαν φίλος και  με παρακαταθήκη την καλή περσινή του σεζόν . Είναι δεδομένο πλέον πώς η Ξάνθη αναζητεί σέντερ φορ...στα κυβικά αξίας του Αργεντίνου φορ.

Παράλληλα οριστικό τέλος και για την καριέρα του Τζουλιάν Ντε Γκουζμάν στην Ξάνθη εδώ και λίγες ώρες. 


O 34xρονος αμυντικός μέσος, δεν υπολογίζεται από την υπάρχουσα τεχνική ηγεσία η οποία αναζητεί κάτι καλύτερο ...καθώς εκτιμάται πώς ο συγκεκριμένος παίχτης ναι μεν προσέφερε στην φετινή σεζόν, αλλά σίγουρα υπήρχε αναμονή για ακόμα καλύτερα πράγματα , ενώ ήδη η ομάδα αναζητεί ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στον άξονα».


Πηγή: www.olaxanthi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: