Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ρελάνς Ολυμπιακού και υπογραφές με Φορτούνη!

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κώστα Φορτούνη. 

Οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο δεν εγκατέλειψαν την υπόθεση της μεταγραφής του 22χρονου μέσου, αλλά μέσω νέας κρούσης, κατάφεραν να αποκτήσουν τα δικαιώματά του από την Καϊζερσλάουτερν. 

Το deal -σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca-SL» - είναι τελειωμένο και τη Δευτέρα (21/7) αναμένεται η σχετική ανακοίνωση, αφού νωρίτερα ο παίκτης περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Οι διαρροές των τελευταίων ημερών που έφερναν τον Ολυμπιακό να μην ασχολείται με την περίπτωση του Τρικαλινού ποδοσφαιριστή αποδείχτηκε πως δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.
 

Η πειραϊκή ομάδα έπειτα από τον πρώτο κύκλο επαφών που δεν κατέληξε σε συμφωνία, δεν απέσυρε το ενδιαφέρον της όπως κυκλοφόρησε στην πιάτσα παρακολουθώντας διακριτικά τις επαφές με τους άλλους «μνηστήρες» (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός)
 

Με νέα αστραπιαία κίνηση ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και τη γερμανική ομάδα (με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015) και την Δευτέρα (21/7) όπως προαναφέραμε, αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: