Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Οι… κόκκινες γραμμές του Πετράκη στον Χριστοβασίλη

Μπορεί ο Γιάννης Πετράκης να ανανέωσε με συνοπτικές διαδικασίες το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Ελληνας τεχνικός δεν έθεσε κάποιους όρους στον Γιώργο Χριστοβασίλη προκειμένου να βαδίσουν μαζί και τη νέα σεζόν. 

Σε αυτές τις «κόκκινες γραμμές» (που είναι και της… μόδας) συγκαταλέγονταν μεταξύ άλλων και δύο παραμονές πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ηπειρώτικης ομάδας, με το λόγο για τους Κριστιάν Τσάβες και Μπράνα Ιλιτς. 

Ο 56χρονος τεχνικός έκρινε (και κρίνει) άκρως απαραίτητη την παρουσία των δύο ποδοσφαιριστών στη «φαρέτρα» του ΠΑΣ κι γι΄αυτό άλλωστε έθεσε βέτο για την παραμονή τους παρά τις μεταγραφικές «σειρήνες» που κατά καιρούς φτάνουν στα αυτιά τους. 

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αν και «στριμωγμένος» από οικονομικής πλευράς, έδειξε τη διάθεση να… εξαργυρώσει την επιθυμία του κόουτς και να μην φορέσει την «κορδέλα» στους δύο παίκτες τουλάχιστον μέχρι και τον προσεχή Γενάρη. 

Να θυμίσουμε πως τα συμβόλαια των Τσάβες και Ιλιτς με την ομάδα των Ιωαννίνων λήγουν το καλοκαίρι του ΄16, αν και για τον τελευταίο κυκλοφορεί πως γίνονται ήδη κινήσεις για την πρόωρη επέκταση μέχρι το 2018. 


Οσο για τον Τσάβες; Παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ μέχρι και σήμερα δεν έχει φτάσει καμία απολύτως επίσημη πρόταση στα γραφεία του ΠΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: